diumenge, 12 de desembre del 2010

Com corre la penya!

Quin diumenge de "galgos". Avui feien interrogatoris davant jutge a tota la tropa de pressumptes vinculats de  "Operación Galgo". " que si soy inocente... que tengo la coinciencia tranquil.la... que se esta exagerando la noticia ... plena confianza con Marta ... Quin fàstic!!! Tot i aquest enrenou i per Portugal a la localitat d'Albufeira, es disputava el Campionat d'Europa de Cross. Els dos pupils de Cánovas obtenen un Or i Plata en categories Junior i Senior de la mà d'Abdelaziz i Lamdassem respectivament. Una trucada telefònica donant l'enhorabona al Mister i deixant anar un: "estos van limpios Albi, te lo digo yo niño". Quanta emoció per aquest home. Després del lamentable ambient que es respira dins la propia federació d'atletisme, el técnic del club d'Ascó deixava anarc tota la seva ràbia.  Llàstima del segón lloc de l'Ayad, ja que ho tenia a la mà però ... un 10 per tots ells. També una admiració superespecial pel gran campió.  Serhiy Lebid, aquest veterà ucranià, s'emporta la seva 9a victòria dels Campionats en un fí de cursa brillant i potent. També bon paper dels "nostres" per la Mitja Marató de Salou. Una cursa amb un gran nivell com així ho mostra el seu podium. Abderrahim amb 1h 5'20'' (actual campió de la Mitja de Barcelona), Saig Ougerd amb 1h 6'27'' i Roger Roca amb 1h 8'7''. El flixanco i amic: Ferran Rosich aconsegueix la seva millor marca personal amb 1h 43'42''. L'incombustible Robert Tarragó 1h 19'32'' i Pollo alies "visca el ferro": 1h 23'12''. Un registre de Champions que ens deixa a tots perplexes i bocabadats. Enhorabona a tots i menció especial per Xavi que qualssevol dia està comprant billet per Hawaii... Solsament cal que s'ho proposo. I si algú dubte ... està boig!!! Tenim màxima de 4ºC i mínima de 0ºC, boira alta i dia sense sol. Avui foto de les llebres del culturista pels carrers de Salou. Quin tiempazoooo!!!

4 comentaris:

robert tarragó ha dit...

hola albi, ets un fenòmeno de les cròniques! gràcies per fer-me sempre un forat al teu blog!!
com va tot? salut i km!
robert

Albi ha dit...

Aquí el fenómeno ets tú paio. Aquests ritmes són prohibitius per molts de nosaltres i un paio de la zona mereix tota la distinció possible. Esperem noticies teves una i altra vegada i continuar amb la informació runner més fresca del mercat. Records i fins aviat.

Albi ha dit...

L'enhorabona per Cánovas és inevitable. Un entrenador senzill i amb bona mà. Malgrat tenir dos dels millors fondistes europeus ... És admirable com ens tracta als "amateurs" o simpatitzants del Club. Sense distincions i amb una motivació increible davant les diferències dins del seu "bestià". Avui estava eufòric. Llàstima del segon lloc del "gran", però l'Antonio és molt Mister i així ho confirma una vegada més. Les seves paraules: "estos van limpios Albi..." m'han deixat emocionat i orgullós al mateix temps de tenir-lo juntament com al nostre "sensei".

Robert ha dit...

collons xavi!! felicitats per la marca crack!!!
pues m'haureu d'apuntar al gim a fotre-li al ferro... me quedo parat...
los de canovas van dopats de massanes jajaja