dijous, 7 d’abril del 2011

Directes a la sèrie!

A les 7:30h el sol era una realitat. Un cel clar i sense nuvolades deixava un camí plàcid pels primers raigs solars. Més tard apareix la boira sense tenir clar d'on sortia. El curs del riu tenia nova companya, malgrat sortir de sobte i a l'instant. El matí avança i la normalitat recobra el seu posat. Sol del potent i fins i tot amb màxima de 27ºC. La mínima de 8ºC; un desequilibri tèrmic de gairebé 20ºC. Avui la premsa esportiva escalfava motors amb això del mes del clàssic. 4 encontres en menys de 30 dies poden determinar allò que els rics cada cop són més potents. Massa diferència entre la resta? I tant, tota una llàstima per l'interés general dels altres i la pròpia competició. Haurem d'aconsellar el fitxatge del Bernie Ecclestone. Tarda d'entrenament i del bó. Ens afegim amb els galgos maratonians, que ens deixen fora de joc amb les seves velocitats galàctiques. Escalfament de 4,11 kms pel Barranc de la Peixera en 21'31'' a ritme de 5'15''/km de mitja i 143 ppm de mitja. Uns estiraments i les sèries ràpides. 20x220mtrs amb recuperació de 84'' de mitja al trote. Ritmes en progressió i entre registres de 3'9''/km i baixant dels 3' per fer la última a 2'40''/km. La darrera sèrie tocat de valent. "Grogi" del tot i malmetut de la tralla d'aquest parell: Trepa i Robert. Un retorn a la calma testimonial i directes a recuperar l'alè perdut. Valletes és el destí triat. Soltem cames i aprofitem per arroplegar uns espàrrecs i recobrar persona. Bon entrenament i bona truita.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Eiii!!!manjar ideal com a última ingesta del dia!Carbohidrats fibrosos de baix ídex glucèmic (esparraguitos de valletes), Proteïnes d'alt valor biològic d'assimilaciói mitja(clares d'ou); vitamines, minerals i greixos saturats (rovells d'ou), greixos insaturats (oli d'oliva), i suposo que va caure un iogurt de postre, que et va aportar "caseina miscelar" proteïa d'assimilació lenta. Conclusió: una àpat poc copiós i ric en marcornutirents (HC+PRTO+LÍPIDS) i micronutrients (VIT+MIN+H2O) d'assimilació seqüencial, afavorint així la regeneració del cuerpo durant les 6-7-8h de relax nocturn,i emfatitzant la conseqüent i indispensable trempera matinera.
PD: COM ES NOTA QUE ELS DE BENIDORM JA ESTAN AL TOWN!!!

Albi ha dit...

Deu meu! Gairebé en faig mal amb tant tecnicísme dietètic. Ara entenc els perfils de la teva anatomia humana. Ah Pollo! I els calçols? Més o menys a l'igual que els espàrrecs, oi?

Anònim ha dit...

POLLO
oi!!oi que sí!!l'unic que falla és la salsa i que tampoc cal menjar-ne 25 + carnaca+all i oli+ pastís+..., xtot lo demés cap probelma, jejeje!!!

Albi ha dit...

Uf! Estic més tranquil Pollo.