dijous, 30 d’octubre del 2008

Cal desconectar...











Aquesta tarde Emma anava a portar el cotxe a la revisió a Lleida i he decidit anar amb ella. El mano tenia feina i per tant calia cuidar a la cunyadeta. Tombat per casa donant voltes i voltes no trauria res de profit. I ho dic en majúscules, ja que no puc estar aturat ni una milèssima de segon. Hem voltat per el Jardiland, i curiosament, he trobat quatre paios, encara més ensopits que jo (1a foto). Més tard hem fet cap al carrer Major i allí hem topat casualment amb la reina de la zona. La Gemma, au pues Albi, a cuidar les dones, que els seus respectius estan molt ocupats. Com gairebé sempre, fem gasto i cap al parking a buscar el cotxe. Barça-Panathinaikos a les 20:30h, cap a casa que falta gent. El tema virus, sembla que va millor, però caldrà esperar uns dies més. Poc a poc faig millor cara i si no és possible, solsament cal posar-te entre mig de dos guapes. Ep! funciona nois, funciona...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai ell q llèpol!!! Sempre envoltat de noies!!! Tu sí q en saps! ;)
Ens veiem a la nit???
Us comunico q Jan ja ha nascut!!!
Wapíssim, segur! ;)

Anònim ha dit...

Osti Laia, això és una bona noticia!!! Jan ja conèix aquest món. Enhorabona a la family Sànchez i també, com no, a la del papi. Congratulations a la Rumbera!

Anònim ha dit...

Colibri!!!Com q stava xafardejant blocs, me dit"nem a veure lo d'Albi" i m'he vist a la foto!Q guai! No res, q esta nit toqe hotel cochambre a Ascó, així q cap al poble del costat!!!
Besits i cuidat lo costipat! Recorda: diumenge a l'Ametlla!!!
Gemma***