dijous, 6 de novembre del 2008

Benvingudes: "Agulletes"


Ens aixequem amb energia, ens vestim, xancles als peus i a rentar-nos la cara. Tot seguit, una mena de petites molèsties apareixen per les cames. Hola! Son les agulletes, quan de temps no tenir noticies vostres. Bon dia Albi, prenteu en calma, avui caldrà viure amb aquestes durant uns moments. Au, ja tenim l'entrenament d'avui; descans per recuperar l'entrenament d'ahir. Malgrat la redundància: Benvingut a l'activitat esportiva. Aquesta nit, vaig de marxa. Sopar a casa del mano i Emma. Partit de bàsquet per la Tv i en acabar cap al sobre. Demà visites de col.legis a la depuradora i per fí DIVENDRES. Ah! Noticia d'última hora: Pitoi s'adjudica el Torneig de l' Open Social de Mòra d'Ebre per un clar 6-2 i 6-2 enfront a Jordi Vidal, aquesta mateixa tarda. Enhorabona SETBALL.

La foto d'avui és un homenatge per a Pantani (l'he trobat saturat laboralment i ...tindrem un "gesto" per ell). Data; 13 de Novembre del 2.005 Duatló a Jaca. Moltíssima fred, pluja d'aigua neu tota la cursa, va ser duríssim. Jo d'espectador vaig patir com un dimoni. Les vistes impressionants i l'estat dels corredors en acabar la prova inexplicable. Memorable jornada Joan i el dinar un 10. Aquest finde Jaca repeteix, tindrem noticies teves?

3 comentaris:

joan ha dit...

SATURAT es poc company !!! tindràs news meves de lo que puga fer per la terra dels mayencos !!!

Norma Pujol Farré ha dit...

Bueno Albi, estes agulletes són bona senyal! Això vol dir que ja estàs en forma per runnejar! jaja Me'n alegro!

Anònim ha dit...

Ufff, Norma! Potser la paraula en forma no lliga gaire en aquest moment; tot i que per fí, hem retornat al món de la fatiga i del pessigolleig a les cames. Records.