dimecres, 5 de novembre del 2008

Per fí, ja trotem!


Dia de bòlid a la feina, gairebé les 18:30h i encara currant. Una trucada de Robert passades les 19h, ens preguntava; on m'havia fotut? (ja feia una estona, Robert, havia arribat a la pista d'atletisme d'Ascó). Deia si no recordava que avui tocava trotar de nou. Jo entrant al seu joc, feia llargues dient: ostic paio, ja m'havia passat ... Quins trons! Ja estava per la carretera a un parell de minuts del creuament d'Ascó amb Trepa al costat de copilot. Entrem a vestidors i Robert li canvia la cara com aquell nen quan li regalen la seva primera pilota. Gràcies crack, ha estat divertit. Aquella il.lusió al veure la nostra arribada, no ho farem passar de llarg. Sortim a pistes i a correr... per fí, ja trotem! 6,44kms en 30'3'', a ritme de 4'39''/km a 163 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. Sensacions? Estranyíssimes, en un principi molt lleuger, més tard, pesat de cames i les pulsacions, força altes tot i jurar que anava a meyns. Un cop aturat, uuuffff, m'he penso que hem anat massa ràpid! Uns estiraments, una mica de xerrameca i cap a casa. Esperem i desitjem que el famós virus passo a ser història.
Per cert! Algú te coneixement dels personatges de la foto històrica? Trepa i Pitoi, no podeu fallar...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Emil Zapotek és qui va al davant. La resta no tinc idea, crack!

setball ha dit...

La locomotora humana per mes senyes...
La afoto es dels JJOO de Helsinki 52 i la prova els 5000 mts. Aquell any Emil va guanyar els 5,10 i la marató, casi res...

Laia ha dit...

Quin nivell!! Jo no els conec aquests de la foto. Prou feina tinc a tenir-vos controlats als del poble! :P

M'alegro que hagis tornat a entrenar, però a poc a poc, eh? Jejeje!

Ja tens raó que l'altre dia ens faltava Patri. Aviam quan en fem un altre, de sopar, però aquesta vegada al piset de Lleida!

Robert ha dit...

a les 20:51 ja tenies el comentari?!?!?!?!
pues si t'has ficat a l'ordenador abans de dutxar-te!!!!! juajuajaujua quin deliri que tens
m'he alegrat molt de puguer entrenar avui amb tu i àlex, a veure si anem arrancant poquet a poquet...
salut i força

Anònim ha dit...

Quin nivell! Anònim ,ha estat el més ràpid de tots. Setball estava convençut de la teva resposta. Ets una enciclopèdia humana. Laia, tú no pateixos, que això és pur fanatisme. L'única cosa que cal preocupat una mica ... és buscar la data per trotar (has tornat a còrrer?). Busca l'excusa per justificar el tema, que aquest cap de setmana t'ho pregunto!!!. Robert, ja et val, noi ... Encara tens dubtes amb el teu company de mil batalles troteres. A la laboral van batejar-me com Scalextric (al segón dia, ja tenia nom). Tú mateix, que aquí no val dormir.

Anònim ha dit...

Trepa! Zatopek va destacar per la seva particular metodologia d'entrenament. Mètode Intervàlic (fraccionat aeròbic , en aquests temps). Emil, entrenava distàncies de 200 i 400 metres a velocitats submàximals amb pautes de recuperació molt i molt curtes. La prèvia dels Jocs Olímpics de Londres, va estar 10 dies realitzan series de 60x400 metres (aquests entrenaments fòren la clau per als seus registres extraordinaris, on més tard va gaudir). Quina bestialitat! Et sona alguna cosa, aquesta metodologia?