diumenge, 22 de febrer del 2009

Els Xeikers



Ufff! Com va començar el dia! A les 00:00h al mig una plaça Església a reventar de disfresses i curiosos. Nit freda, tot i poder soportar-ho mitllor que altres anys (sort de les xaquetes). Bon ambient i nou èxit de les indumentàries que portavem. Al més pur estil "yankee" amb uns jugadors d' NFL catxes i les seves cheerleaders, totes elles guapíssimes de la vida. Retorn als origens a "bones hores" i tornar a ser aquells de la vida quotidiàna. Activitat física: ja estava tota servida, més de 7h de peu amb balls i moviments estimulants per esquinços donen molt de si mateix. Al matí i a les 11:00h, passeig amb Charly (aquest no tenia cap culpa dels nostres Carnavals i tocava la volteta). Tarda de "sofing", lectura, Tv i com no! actualitzar el blog. El reportatge i com sempre és un treball del mano, sense la seva càmara tot això no seria el mateix. Molt bé petit!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Trucam kuan pugis questic indocumencomunicat !!!

Anònim ha dit...

Ah soc Pitoi!!!

Anònim ha dit...

Quin telèfon vols de totes?

Anònim ha dit...

Llàstima de no tenir aquestes animadores a Mòra. Segur que no plegaves. Records crack!

Anònim ha dit...

Paasam els dels tios del Team que nos sé perqué pero hem donen mes feeling!!!!

Anònim ha dit...

Sempre la "lieu". Aquest cop feiu goig amb tanta participació. Coses difícils i situacions impossibles de veure. Originalitat i sense cap mena de dubte divertiment. I es que un personatge com l'Albi, és com la Coca-cola. Allà on va: triomfa.

Anònim ha dit...

Això d'allà on va triomfa re de re! La questió és que soc Payaset de mena i s'hi afegim un col.lectiu tant i tant "estupendu" com aquest... La jugada surt sola. Per cert, la Coca-cola no formava part d'aquest eslògan. Potser més aviat era per la cervesa Estella. Besets!