dijous, 26 de març del 2009

Llàstima bessó!


La mateixa crònica d'ahir; bon sol, temperatures idíliques per fer qualssevol cosa menys estar per casa ... Màximes de 22ºC i mínima de 6ºC. Com vam anunciar ahir, el bessó dret s'ha manifestat i ens recomana descans. Aquest matí, símptomes d'agarrotament total i dur com una pedra. Tota una llàstima veient la meteo i la tarda esplèndida. Potser la Bianchi, potser fer un trekking per el monte ... Finalment, ha pogut la companyia de Charly. 1h 30' patejant amunt i avall barrancs, saltant marges i alguna relliscada inclosa. La "bestia" amb la seva salsa. Ha cremat més calories avui, que durant tota la setmana. Una llengua tocant el terra ho deia tot! En acabar la passejada, un bon grapat d'espàrrecs i un bessó més descomprimit que a l'inici. Potser hem encertat l'activitat i donar un respir al cos i evitar l'impacte del running. Cal tenir present, que avui la Gemma ( la Serra), fot anys. I a ella que això li mole, aprofitem per dir-li que façi molts i molts més. "Felicitats Gemma". La foto, un bon grapat d'espàrrecs i així tenir materia prima per una bona truita.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostic noi un bon menadet d'espàrrecs per fer una truiteta. Ai la bianchi... me semble que ja no et recordaras com es pujen pinyons. Per cert, Felicitats Gemma!

Colibri ha dit...

Ja tens raó Pau, ja. De totes formes no he sabut fer-ho mai, això de canviar marxes. Pregunta-li a Pantani, pregunta-li!!!