dissabte, 7 de març del 2009

Un vent que s'ho emporta tot!


Ja no hi ha pols en tot el terme per aixecar. Quart dia, sense descans, i ventada de mil dimonis. La temperatura ha canviat, el termòmetre marca més alt i pràcticament no tenim fred al cos. Al matí aprofitarem per dormir a l'ample i fer cap al tros. Toca fer llenya i donar-li el passeig a Charly (s'ha marcat un trote guapo i ràpid). A la tarda "tranquil.litat i bons aliments". Desprès de la jornada d'ahir i notar petites molèsties a l'abductor ... farem bondad (sinó, diuent que faig perla el cap de setmana ...). Tenim un Barça- Bilbao i abans un Madrid-Penya de bàsquet. I mentre's sentim un vent un cop més. Desitjar sort als cracks dels atletes de les terres de l'Ebre, on demà a Cáceres, pendran part al Campionat Estatals de Cross per clubs. Ah! Per cert, Bull ja té bici!!!. La foto d'un triatleta local a l'arribada de la Mitja de Balaguer d'aquest any 2.009.

3 comentaris:

joan ha dit...

1h39' dp de fer 60km d bici a 30km/h sota zero, amb la pinarello clàssica i al febrer es un entreno dels k fan agafar confiança per entrenar amb ganes quan arribon los mesos importants !

Anònim ha dit...

Noi, ja estava preocupat i tot! El blog de vacançes, Pantani ni rastre. Segur que estaves amb Lobo prenent el sol per una platja oasica. Com n'hi saps paio!!!

Anònim ha dit...

Deu ni do Pantani! També recordo aquell dia de la Cursa de La Pobla. Robert debutava al monte i tú venies amb la bike de Flix, per posar-te el pitrall i sortir a fer 14 kms més a peu. Com no! En acabar la cursa a còrrer de nou per veure el F-1 a casa a l'hora de dinar. De totes formes i no treurem mèrit; els trimens sou d'una altra pasta!