dimecres, 30 de setembre del 2009

Nit de trons i llampecs!


Justet vam escriure l'últim parte de la previsió de pluja i ... va posar-se a ploure. Ho ha fet a "ratos", durant gran part de la nit, de forma gradual i amb coneixement. Finalment 18 ltrs/m2 son els registrats per les dades de la Radio. Una quantitat boníssima i excel.lent tenint present la recta final per la maduració de l' "auliva". Màxima de 25ºC i mínima de 15ºC, amb sol a estones i altres mig regirat. Dia de locos per motius laborals (som de secà!!!). Un cop hem plegat de la feina; bambes i uniforme de run i cap Ascó. Un escalfament amb la companyia de Trepa de 16' a ritme de 5'18''/km amb 3,01 kms amb 137 ppm de mitja i 156 ppm de màxima. Exercicis de potencia de cames amb Skipping's i 12 sèries de 230 mtrs per terreny semitou (exterior del tartà és de terra) amb uns 130 mtrs de recuperació al trote. Temps de les sèries: mitja de ritme de 3'15''/km i les recuperacions de 52'' de mitja (ritme del trote per fer els 130 mtrs). Les sensacions molt evidents i com sempre. Un cop treballem amb manca d'oxígen, el cos no sembla anar prou bé. Malgrat les òptimes recuperacions, un cop finalitzats els exercicis. De totes formes content per partida doble. Content per tenir de compi a les sèries al Robert i content per poder complertar l'entrenament programat pel Mister. Un bon grapat d'exercicis d'estiraments i cap a la dutxa. Avui foto amb Trepa. Una nova Ironman a la dispensa???

2 comentaris:

Robert ha dit...

el cos no sembla anar massa be?!?!?! si t'has marcat unes series delux i recuperaves en no re... i això q només és el segon entrenament en mans del mister
tothom atent que si comença així la temporada, enguay serà lo seu any...
Xavvv, no has pogut vindre, no? un altre dia parlem...
salut!!!

Xavvv ha dit...

Robert ho sento pero quant he arribat a la pista ja havieu marxat , a vore si dv puc baixar mes pronte del curro i passo , si no ja vaig parlar amb Albi ahir a la nit i li comentes a ell tota l'informacio.
De totes maneres fare el possible per venir el dv .
Mercy Robert.