dijous, 8 d’octubre del 2009

Un Pilar amb bermudes!




Esgarrapant dies a l'octubre i la calor continua dient la seva. Sort, que durant la matinada uns 3 ltrs/m2 de pluja, han refrescat el matí. Però la màxima ha estat de 29ºC i la mínima de 17ºC, sense gens de vent i amb unes aglomeracions de mosquits d'escàndol. Recordo anys enrera, quan per aquestes dades, i de forma regular feiem cap a Saragossa. La "Pilarica" era l'icona de la festivitat maña, on l'inici de l'hivern era més aprop. Feia més fred, tothom anavem tapats per l'ofrena i ara ... amb bermudes i xancletes tanga! Avui entrenament de rodatge de 51'27'' amb 10 kms per ferm semi tou (camí de sebes mullat i sense pols), a ritme de 5'8''/km amb 139 ppm de mitja i 147 ppm de màxima. Molta comoditat malgrat el gran nombre d'insectes excitats pels canyissos del costat el camí. I sense vent a l'anada i tornada. Uns estiraments i a sopar que a la nit tinc tennis del Torneig Social. Avui fotos de dues reliquies que habiten pel poble. Una del cotxe de bombers que he vist tota la vida (un Land Rover i de gasolina) i l'altra d'una restauració de la 1a bici de Trepa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests ritmes ja comencen a ser familiars, visca les fibres lentes!molt bé pinxo!
ATENCIÓ!dem'a dia 10 octubre a les 19:00h de catalonia (7:00h Hawaii), tret de sortida al Campionat del Mon Ironman 2009.
Per seguir la cursa, diferents opcions:
-www.ironman.com
-www.universalsports.com
-wwwdorsalcero.net
Sort a Virginia i Eneko
XALERA TRIATLÈTICA!

joan ha dit...

esta "colnago" com kdaria SUPER seria com a singlespeed !! un manillar de btt pla i blanc , un plat i res mes...simplicitat a tope, ni frenos ni res, pinyo fijo, màxima simplicitat i elègancia