dilluns, 26 d’octubre del 2009

Un pont perillós!


Un matí atípic d'Octubre, amb un sol meravellós, sense vent, però amb força humitat. Màxima de 25ºC i mínima de 12ºC, metereològicament tot perfecte i amb calma, encetem la setmana última de mes. Però malauradament i en un instant, tot es gira i aquesta vegada de forma tràgica. Vora les 16h un accident d'un camió de formigó, al mig del Pont, s'ha precipitat baix al riu. Alerta social, veient el bon grapat de dotacions de Bombers, Mossos, Policia Municipal i tots aquells que d'una manera o una altra ens veiem implicats. Desenllaç final: la mort del xofer del camió i un "mal al cuerpo" de cine. Haurem de fer cap Ascó i esborrar per uns moments aquell tràgic incident, i eixerir la maquinària. Escalfament de 20'29'' per fer uns 4,15 kms a ritme de 4'55''/km amb 138 ppm de mitja i 147 ppm de màxima. Uns estiraments i directes a una mena de circuit per treballar la força. Exercicis de salts, amb variacions de tècnica, abdominals, escales, lumbars-dorsals i 8 sèries de progressius per anar eliminant el lactat. Mai havia patit tant amb els exercicis de les tanques a ritme de multi-salts. Les sèries d'abdominals fundit i sense acabar-les i a la fi de l'entrenament lleugera sobrecàrrega ens avisa. Run amunt, run avall ... i amb prou feines tenin "chicha". Així que; a partir d'ara ens passarem un dia pel gimnàs. Avui una foto de la Mitja Marató de l'any passat a Mollerussa. La intenció, és apretar al "moble" amb tota la intencionalitat de pressionar-lo i tenir-lo a les 11h els diumenges al Pont per sortir a fer els rodatges.

2 comentaris:

joan ha dit...

les 11h es hora d plegar no de començar !!!!! a + tu els dmg ja has d'estar d compes k este finde ja t'has saltat un CROSS i un a MILLA ! ni una ni l'altra ! a veure si ara haurem d tornar a esperar un altre anys sencer fins k tornis a trobar una prova a la teva mida ! ;) ESPAVIL i calçat ja les sabates d CLAUS !

Albi ha dit...

Qui ho diu això? Pregunta-li a Bull ... En aquest poble la gent va de turno Pantani. Ja buscarem una altra prova d'aquí no gaire.