dissabte, 25 de setembre del 2010

Molt bé Pau!

L'aire bufa i ho fa amb força. Feia temps el teniem al desert de l'oblit i mira per on ... apareix de sobte. Tot un entrebanc per deixar anar les cames, ja sigui en format: Run o Bike. Però no tohom pensa de la mateixa manera. L'amic Pau, sense anar més lluny ... disfruta malgrat les adversitats climatològiques. És capaç de cremar kilòmetres amb ferm mullat. Li falta temps per sortir un cop plou i la situació és pràcticament, impracticable! I ja no comentem fer-ho amb neu. Així que amb temperatura màxima de 24ºC i mínima de 12ºC. Un vent molest amb ratxes de més de 50 km/h i sol. Sort d'això!!! Tenim al company de Pau prenent part a la Cursa de BTT que organitza Ironterra per la veina població de Riba-roja. Un itinerari de 121 kms i pujant 6 vegades per una de les pistes direcció Almatret. Llàstima de la poca participació. Ja que ha estat més aviat ´pobra. Tenint en compte altres edicions i davant l'oferta per l'entorn que ofereix aquest indret ... ; ha estat decepcionant. De totes formes, cal felicitar als Pau i la resta d'esportistes que de forma valenta i amb molt de coratge han batallat de forma incansable. Enhorabona pel Pau! A una mitja de 20 kms/h per aquest trenca-cames és molt Heavy. 2on de la general darrera del Basili Franch. I veient que aquest "maquinon" de bessons xxxl suava per les rampes d'Almatret; decidim fer un descans. Tenim molèsties en forma de sobre-càrregues fins la planta dels peus i no és broma. Aquells progressius i el treball de rampes d'ahir, ens deixa en OFF. Ep! Aquest matí sèries pels ametlles en forma d'esporga i recollida. La foto d'avui: Pel Cancellara flixanco.

3 comentaris:

Pau ha dit...

Que dur noi... Aviam si faig una entradeta al bloc. Merci a tots per estar alli, en especial a Pau Carranza per estarse tota l'estona alli per ferme els avituallaments a cada volta.

Que no pari la festa!

Albi ha dit...

Això és un amic Pau! Avui mentre's el personal baixava xuscat per la Vallada direcció Margalef, ell no perdia detall d'on anava i fent-me costat en tot moment. Bon paio aquest futur pastisser!!!

joan ha dit...

ENHORABONA PAU ! MAKINON !