dimecres, 22 de setembre del 2010

Run i del bó!

Últimament estem capficats amb el negoci de les dues rodes. El meu esperit d'adolescent ... ho dic per aquell comportament de nen que quan veia pel.licules de Tarzan, jugava tot el dia a ser el rei de la Selva. Després de tant Giro, Tour, Vuelta i fent la crònica amb Trepa en cada instant ... passa el que passa. Sembla ser que solsament hi havia lloc per la Bianchi. Kms i més kms i el run aparcat una mica. És cert que feia molt de temps volia experimentar el fet de tenir una continuitat amb els pedals. De moment estem complint i esperem no penjar la bici i deixar-la criant teranyines. Avui; bambes i tornem amb el run. Tenim les millors condicions per fer-ho. Màxima de 27ºC i mínima de 15ºC, una mica de Garbinada i un bon solet. Itinerari: Sortim de casa direcció Riba-roja (per carretera) fins al Pont nou per agafar el camí direcció a Sebes. Passem el Pont i fem cap a casa Pau per pujar la costa dels bombers i seguir fins el Poliesportiu. Mitja volta i tornen a casa. 1h 47'14'' per fer 20,02 kms a ritme mig de 5'21''/km amb 151 ppm de mitja i 171 ppm de màxima. Primers 6 kms amb tacte i posant el motoret al rodatge més còmode. A partir d'aquest moment encetem un període de relativa comoditat i a partir dels darrers 5 kms la cosa anava de "mal a peor". Les potes rígides com l'acer i un mal de mil dimonis. Un cas evident, ja que feia 8 dies que no ens posavem a còrrer i la distància era extremadament llarga pel treball que portem. De totes formes ... content del resultat final! Portem 8 kgs més que al mes de Febrer i els pedals també diuen la seva. Avui una foto més que curiosa. A Nova Delhi treballs de construcció d'un nou Estadi. Maquinaria de pes contrastant amb la misèria d'aquell pais.

4 comentaris:

Xavvv ha dit...

Dema aniras Asco??? jo no ser si podre venir ja ho veurem .
Cuidat paio .

Albi ha dit...

Uf Xavvv! He marxat cap a Lleida per lligar un parell de coses, veient la tarda que venia... Saps alguna cosa del proper dissabte per Riba-roja? Fas alguna disciplina?

Xavvv ha dit...

Pues no tenia que fer res pero al final donat que no puc anar a Alcanar segurament anire a correr i potser a fer un vol amb la Btt a primera hora.

Pau ha dit...

Aixi m'agrada Xavi! Jo faig la BTT. Si vens, per alli ens veurem

Salut!