divendres, 4 de setembre del 2009

Hola Pitoi! Feia temps ...




Sense novetats al respecte! Continuem amb el rotllet del meteoblog, on la màxima ha estat de 33ºC i el Cerç pentinant l'atmosfera. Avui divendres, dia on cal deixar-ho tot llest i encetar el nou cap de setmana. Un finde amb una Cursa de MTB de 30 kms, per Tivissa amb representació dels compis: Xavvv, Pau i Aïda. També, aquest dissabte comença la Gore-tex Transalpine Run. Una prova amb un total de 238 kms i 15.000 mtrs de desnivell acumulats. Travessant els Alps per terres d'Alemanya, Suissa, Italia i Austria. Una prova on Trepa, ja va comentar-me un parell d'anys ... A la tarda hem fet una estoneta de piscina. 500 mts justets amb alguna petita molèstia per la zona del genoll esquerre. Al tard un peloteig de tennis amb Pitoi. Tot un referent, on feia molt de temps, no coincidiem. Jo de banda a banda i ell xiulant com aquells que jugen al dominó al café de la plaça. Avui mostrem fotos d'aquest parell de besties. Ja que la cosa ha anat de tennis ... Podran derrotar al Federer al US Open???

6 comentaris:

Xavvv ha dit...

Aquesta transalpin la tinc pensada per quant siga gran , moooolt gran.
Mentrestant segirem anant per aki a la vora que hi ha curses molt guapes, per fe temps de fernos grans
Salud i km's company.

Anònim ha dit...

NO!!!. La resposta es NO. Aquest US Open ja te propietàri i no es ningú mes que el mes gran ; Roger Federer!!!
Per cert lo xiulet que sentíes eren els meus pulmons al respirar asmàticament... ja,ja,ja!!
Pitoi.

Aïda ha dit...

jo tambe vaig a tivissa!! jejejje

Albi ha dit...

Sorry Aïda! Ja no recordava que ho havies dit. De totes formes, ja vaig preguntar pel teu ascens a l'Aneto ... per si pensaves que no te tenim en compte. Salut i sort per demà!!!

Anònim ha dit...

Tots els ànims pels brothers!! No crec que es doni tant aixó de germana i germà a la mateixa cursa... solament falte que anessiu amb el papa i la mama!!
Pitoi

Albi ha dit...

Home Pitoi! Jaume té una retirada a Beloki i Lourdes a la Joane Somarriba. Potser ... ens deixarien bocabadats i tot!!!