diumenge, 17 de febrer del 2013

Un 10 de Novembre del 2011... vam poder gaudir del video de la cançó: Passejant per Barcelona; composada pel Ramir en aquest mateix espai. Ara el "paio" es curra un videoclip força original i molt currat. Aquest passat divendres ens el va presentar al poble davant un bon grapat de flixancos . Enhorabona Ramir per aquesta passejada per Barcelona tant original com genial!!!



Tanquem una setmana d'aquelles que podriem definir com d'arrencada. 4 dies de run sense forçar ritmes, amb 3 jornades de no més de 6 kms i un de 10,3 kms a ritme més pinxo. 2 ratets per piscina complementant exercicis de cames i uns llargs sense buscar velocitats ni experiències anaeròbiques. I això si ... ens posem a fer estiraments com un boig. Aquesta vegada; pel meu bé, ja que tinc Guardia Civils per tot arreu que me controlen si vaig complint amb aquests exercicis complementaris. Pel que fa l'actualitat del món de la "compe" haurem d'anar per pams. Tenim la Mitja Marató de Barcelona amb els germans Gine's i Joan Roca com a representants de la grupetta. Com no podia ser d'una altra manera ... complint amb el paper programat i fins i tot el Josema es marca un gran temps. I ojo! que també tenim a la parella de cracks dels meus supercompis la Laia i el Ramón. Aquest parell s'han posat el dorsal al pit i s'han cascat 21 kms pels carrers de Barcelona a bon ritme. Quin orgull tenir amics d'aquesta pasta! Menció especial per la Laia amb el permís del Ramón. Una valenta de cap a peus que entra dins el reduït  grup de fèmines flixanques que s'atreveixen a la mitja distància d'una Marató. Enhorabona a tots!!!


2 comentaris:

Laia ha dit...

Albi, thanks per la crònica! La veritat és que això d'estar envoltada de runners locos et fa embogir! :)
Una experiència súper gratificant!

Petons!

Albi ha dit...

Gràcies? Per fí en sopars d'amics podem gaudir de converses paral·leles. Que si ritmes, entrenaments, pulsacions, kms ... fins al punt que a una dona ... també li interessa! Enhorabona màquina!!!