dissabte, 4 d’abril del 2009

Bon sol de nou!


Un matí amb sol barallant-se al mig una boirina alta, ha dit la seva al migdia. Temperatura màxima de 22ºC i mínima de 7ºC, gens de vent i adeu a les plujes. Aprofitem per fer tasques rústiques al Mas amb el jefe i donar la volta a Charly. A la tarda, entrenament de nou. Aquesta vegada hem coincidit amb Xavier (Pollo) i hem compartit els primers 5,5 kms junts a ritme mig de 4'46''/km. El circuit per la carretera de Bovera, amb un total d' 11,07 kms en 48'49'' a ritme mig de 4'24''/km amb 156 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. Més comoditat, que els darrers dies, tot i notar sobrecàrrreges diverses. No apretarem la màquinària que avui toca sopar amb els compis de junta del bàsquet de Flix. Per fí Chaquet, Pollo i Colibri compartint taula!!! La foto dels tres ximplets per un fronton d'aquells de Zarautz un estiu per recordar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO'S TRAINING-MORA D'EBRE-FLIX-
Ds.4/4/09
MATÍ
Carrego la P3C al mondeo i cap a Mora d'Ebro:
TRANSICIÓ SWIM-BIKE:
1h de Swim (15'suaus+40'a ritme+5'suaus)+2h30'Bike Mora-Perelló-Mora (Irontrepa diu que 70 km, no porto contaKM,soc un globero).
TARDE
1h4'Run 5,5Km mirant el cul de Culebri, que deunidoooo!!!+jo solet fins fer els 14km previstos.
Hem sembla qavui ens hem guanyat el sopa, au pues sopa de BALONCESTO.

Colibri ha dit...

Deu ni do com tenim al sector de triatletes. Jo justet 48' i cap a casa a mirar les evolucions dels nens de Guardiola. Bona tarda Xavier, fins i tot calor. Encara tinc desconfiança a l'hora de triar la roba i avui l'he pifiat soci. Trepa i Ramonet per una banda i Pantani per l'altra han fotut una mena d'etapes de Tour de Flandes. Sou unes machine galàctiques. Ànimo i als kms!!!

ñoño ha dit...

Ahi 1h 50' q son 50 km i cap a casa que plovia, ( n'estic del puto hivern hasta la po....)avui 45' swin q m'han rallat un munt i he plegat abans d'hora. .....anem be per anar a SANTS