divendres, 3 d’abril del 2009

Treva als plujims?



Enganyaria aquell que mirant el "parte" dels meteomens, convençut de la vida creuria allò que diuen. Segons els mapes, canvi del temps i tornar la bonança. Ja tenim el festival de l'armari treient i posant roba i no encertar amb la peça adequada. Matí amb frescoreta de 6ºC i màxima de 16ºC. Aquest cop el sol volia guanyar-se posició entre una teranyina de nuvols i cel gris. Tot i perdre la batalla i tímidament saludant a la tarda amb prou feines. "Per fí divendres", hem quedat amb Trepa per fer el running junts. Aquest ja porta 2 entrenaments fets. Natació pel matí i bici per la tarda amb Ñoñoamstromg. A les 18:30h sortim de casa seva. 10,02 kms en un temps total de 41'48'' a ritme mig de 4'10''/km amb 164 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Desglossament del treball: 2,85 kms progressius per entrar en acció a ritme mig de 4'26''/km. A continuació 6 kms de ritme ràpid; parcials del pas per km: 4'4'', 4'7'', 4'6'', 4'2'', 3'49''i 3'50''. Retorn a la calma de 1,11 kms a ritme mig de 4'19''. Sensacions idèntiques a les d'ahir. Molt pesat, tot i anar passant els kms la cosa anava funcionant millor. Traçat d'avui carretera de Riba-roja fins km 3 i fer dos tombs per posar fí al tema a la Bassa les Clotxes. Muscularment malmetut. Veient el Cor de la ciutat, en un d'aquells badalls de Champions Leage, el bessó dret encavallat i fent peripècies per posar-lo al puesto. Quina setmana companys! Avui dos fotos del dia. La logísitica per captar els moviments i desenvolupament de la posta de les Cigonyes (pur estil National Geographic) i l'altra: el compi de mil i una guerrilles. Salut crack, que l'Ironcat està al cantó del carrer!!!

2 comentaris:

POLLO ha dit...

Sou uns kraks, tranki xles sensacions 3 dies sense fe res tb es noten, ahh!isi vols millorar muscularment ja saps el que toca, una mica de culturisme. Òstia!! Alejandro aprete, triples sessions i tot,e un pofesiona.
Amb l'excusa de mirar els ous de les cigonyes,me semble que t'estàs fotent les botes miran les jaques de l'intermarché i alguna guiri del guisona, que mos coneixem.
POLLO'S TRAINING-BARNA-
Dv 3/4/09
Tarde:40'Swim de -a+ avui he contat els metres,han estat 2100m + Força Tren superior and Força compensatòria and prevenció lesions (1h).
DEMÀ MÉS I MILLORRRRRR!!!!!

Colibri ha dit...

Ostic Xavi! Ja ho saps que aixó del negoci del Gim ... Porto un parell de dies incòmode, tot i els registres finals. No vaig "suelto", haurem de tenir paciència! Ep! La inspecció al castell està adreçada única i exclussivament al tema Cigonyes. Au pues, demà ens vemos.