dimecres, 11 de novembre del 2009

Caldrà compaginar l'auliva amb el run!


De bon matí, la cosa ja pintava diferent. Aquesta vegada l'anorak ja feia més nosa i un sol matinador ens rebia a primera hora. Màxima de 20ºC i mínima de 13ºC, una mica d'aire, però res important. Cal preparar borrases que l'auliva demana enfilar-se camí del molí. No tardarem massa en obrir la temporada i per aquest motiu ... caldrà gestionar de la millor manera possible el temps per entrenaments. Toca fer cap a Ascó per continuar amb el treball. Aquest cop uns 41'5'' pel Barranc de la Peixera amb el company Joan Ramón. 8,19 kms a ritme de 5'/km amb 145 ppm de mitja i 170 ppm de màxima. A les fosques i amb una gestió lleugerament progressiva per trotar per davall de 4'45'' els últims kms. Exercicis d'estiraments i directes a les sèries de 3x1000 mtrs amb recuperació de 3'. 1a a 3'31'' ( 165 ppm mitja i 177 ppm màxima), 2a a 3'27'' (a 170 ppm mitja i 183 ppm màxima) i la 3a a 3'23'' (171 ppm mitja i 183 ppm màxima). Retorn a la calma per gespa durant 1 km a 6'50''/km i de cap als vestidors. Muscularment tot perfecte, les sèries es fan llargues i sincerament l'última, he patit el que no està escrit. Tanquem els entrenaments continuats de 12 dies sense descans i demà toca festa. I per festa la de Marat Safin. Aquesta tarda ha tancat la seva carrera de pro del tennis davant del Potro a Paris. Un tennista dels bons, que ens ha convidat a veure el seu tennis durant 12 temporades.

3 comentaris:

Xavvv ha dit...

Molt be paio , estas fort com un roure , aixi m'agrada.A mi m'ha costat , no estic habituat a estes velocitats.

Albi ha dit...

Ui, company! Per fort un que vaig veure l'any passat... 10x1000 mtrs a 3'5'' amb 40 '' de recuperació. Podem flipar solsament de veure'l estirant. Salut Xavvv i bona sort a Corbera i amb la cafrada que vols fer!

Anònim ha dit...

Marat fà honor al seu nom. Tennista radical que era capaç del millor i del pitjor, peró persona íntegra i amb uns principis morals que han estat barreres per no aconseguir les cotes encara mes altes. Un Nº 1 no es pot distreure en problemes socials ó étics....
Pitoi