dissabte, 7 de novembre del 2009

I Milla de Gandesa

Continuem amb aquest temporal d'escudella climatològica. Sol, vent, nuvols, plujims i fins i tot fred. Ingredients caracterísitics d'una tardor normalitzada. Però la història, és de la manera que ens apareix. Sense previ avis i de sobte. Sense temps per adreçar la roba d'una temporada i reorganitzar-la per la més actual. Tot de cop! Avui màxima de 18ºC i mínima de 8ºC, un 1/2 l/m2 de precipitació i unes mans gelades un cop arribavem a casa. Avui toca la Milla de Gandesa. Una prova que enriqueix la programació d'actes de la Fira del Vi de la capital de la Terra Alta. Un bon gruix d'atletes d'Ascó ens hem presentat per pendre part en la cursa. Amb una tarda d'un vent poderós i gelat (un Cerç en plenitut i força molest, picant de costat a tots els esportistes). Aquesta vegada portavem "torcida" (uns supporters de luxe), el Pau i l'Aïda que han soportat les inclimències del temps com a veritables companys. Merçi pel reportatge de fotos i per la paciència mostrada. L'organització ens ha fet còrrer a la nostra categoria. Una cursa formada pels veterans +35 i + 45. Níngu dels presents podiem fer-ho en absolut, ja que les inscripcions eren fetes abans d'hora i tot estava confirmat i establert d'aquesta forma. Així que arranquem amb ganes de fer bon paper i ràpidament ens posem amb el grupet del capdavant. Sembla ser que el ritme és exigent i decidim aixecar peu per poder acabar en progressió. Encara no tenim familiaritzat el ritme òptim i potser hem pecat de conservadors. Anem apretant a falta de dues voltes (total de 5 per complertar el circuit) i a l' última passem al segon. Ens queda anar pel primer, però no hi havia distància per res més. Finalment; un segon lloc i més que content amb el ritme final (3'19''/km millorant de forma clara les anteriors Milles). Classificació final: David Garcia Salguero amb 5'2'', el menda amb 5'6'' i José Trillo amb 5'10''. Una mitja de 164 ppm i màxima de 180 ppm (dades, més que suficients per tenir en compte que cal apretar més!).  La carrera dels cracks ha estat força interessant. El Llorenç amb un 4'43'', seguit de Cristian amb 4'45'' i un sprin bestial del Guarner i Robert en 4'58''. Llàstima pel veí de Bot que ha fet tot un "carreron" colzejant-se amb els "pistards", perdent el tercer lloc en un suspir final, quan ho tenia a l'abast. Cal felicitar l'organització per la Cursa, malgrat el temporal de fred i duressa de l'activitat. Per la meva part: satisfacció total i amb ganes de treballar per esgarrapar temps i trencar la barrera dels 5'. Hem notat comoditat i lluny d'agonies i irregularitats de sensacions. I de forma reiterant ... gràcies, un cop més, al Pau i Aïda. No ens deixem al Mano, que com sempre i a la "retaguardia" el tenim per qualsevol problemilla tècnic informàtic.

9 comentaris:

Xavvv ha dit...

Colibriiiiiiii aquell que esta al podi crec que el conec , es un Keniata que habite per les nostres contrades , m'han dit que corre que se les pele .

Enhora bona company , el treball que portes a "raja tabla" dona els fruits , ara toca continuar aixi.

Anònim ha dit...

pero que es aixo de corre de nit ome quines hores son aquestes? jajaja cuidet ekkkk!
Aitor

setball ha dit...

Eiiiiiiiiii!!!! Ja et trucaré per fer la crónica de la cursa. El resultat ja l'he vist, enhorabona ets un Crack!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

POLLO
Cullons!quin nivell company!Som uns quants que ja fa temps que d'alguna manera o altra li fotem canya, i encara no hem ni olorat un podium. Apareix la Serreta i es marque un podium, apareix Culebri i otro podium, sou uns artistes.
Felicitats champion!es nota que comences a fer bondat amb els entrenaments, que continui la xalera!

Albi ha dit...

Xavvv! Has de parlar amb Cànovas i pròxima anem junts a còrrer una. Segur que "xales" i tot. I més ara amb aquest treball de sèries que fots!
Aitor! Vam còrrer amb un vent de locos. Una fred de cojones i amb unes ganes de fotre't dins el cotxe a 25ºC de locos. després diuent que la Milla és de "pijos"...
Setball! De crack re de re. L'únic que puc dir a quatre vents és que soc un paio sincer i transparent.Aquest món és plé d'aquells que: no entrenen, no estic bé, vaig a rodar... i després resulta que porten més hores que un xino dins un taller. Penso que el mèrit és del treball constant. Un argument, on qualsevol persona amb unes mínimes actituts per fer esport pot gaudir del mateix resultat final. I fins i tot millor! El de "crack", per despullar-me en registres reals i sincers, sense ocultar quan anem fotuts i mostrant quan estem a tope. Uns paràmetres per poder compartir tots plegats d'un personatge del més normal a tots nosaltres.
Pollo! La Serreta és molta Serreta. Guardem una hipersemblança pels posats i constitucions ... tot i que tú ens vas destrossar les enciclopèdies i mitificacions del camí d'un Ironman. Justet pedalar una mica, sense fer més de 30 kms de run i sense nadar al mar i ens ofereixes un Finisher! Alguien da mas?

Robert ha dit...

bona cursa albi! has tingut lo primer a tiro i t'has quedat lo cuquet de poder anar més ràpid... això et mantindrà motivat als entrenos.
ens veiem avui per les pistes!!
robert

joan ha dit...

ja sabia jo k t'inventaries algo per NO sortir a la categ. absoluta ! ;) en això si k ets un crack, k un PODIUM es un PODIUM si senyor ! ENHORABONA

Albi ha dit...

Ostic com te trobava a faltar. Ja tardaves massa i tot. Llàstima de no fer-ho en absoluts! Segur que el temps també havés canviat.

ñoño ha dit...

Albi jo de gran vull ser com tu. felicitats.