dimarts, 24 de novembre del 2009

Primera "gelada" de la tardor!


Tot i estar en període de vacançes, cal matinar i fer aulives. Aquest matí, ja s'ha pogut veure la primera "geladeta" pels voltants del riu i part del terme. Màxima de 19ºC i mínima de 2ºC (dins al poble). El sol també ens segueix, i a primera hora del matí ja mostrava el seu esplendor. Al tard i a les fosques, la dosi de Run. Frontal, menbrana per la fred i guants. 10,11 kms en 50'2'' a ritme de 4'56''/km. Terreny variat, fent la meitat per terra i l'altra per asfalt. Aquesta vegada no tenim ppm, ja que ens hem deixat la cinta del pit i era massa tard per tornar enrera. Es nota que la cosa ha canviat. Un cel amb una lluna brillant i uns estels propens per la nitidesa de la nit. Demà, possible gelada! I d'aquí no gaire el Barça- Inter. Au pues, aquí posem la imatge de la jornada amb canvi de vestimenta pel temps.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Xaxoooo!son noves les malletes de la foto?vas fer gasto a uniprecios?
Ara q'estas de holidays i amb les obligacions agraries finiquitades, un pro com tu s'ha de kaskar dobles i triples sessions!A SACO!

Albi ha dit...

No vaig anar finalment Pollo! Això de doblar o triplicar ... no ho sé no ho sé, vols dir que no estàs equivocat de bloc? Irontrepa el tinc als blocs que segueixo!!!