dimecres, 19 de maig del 2010

Mal de cul!

Encara notem molèsties per la zona del darrera (el cul). La sortideta amb Pau en bici ha passat factura. Un rebut saldat per culpa del superseient que portem instal.lat a la Bianchi. De totes formes ... és massa bonic per canviar-lo, ja ja ja. Uns matins d'aquells que cal mirar l'hora més d'una vegada, un cop sortim del llit. Sol i del bó. Primeres hores del dia i una enlluernor potent. Màxima de 26ºC i mínima de 12ºC, una mica de vent a mitja tarda, però tot molt estacional. Continuem amb aquesta fase d'activitat mínima. Portem massa focs oberts i l'aigua no arriba a tots els llocs. Així que anem recuperant i mirarem de fer cap divendres per pistes a Ascó. La foto d'avui és de l'Ampolla a les 6:50 am abans que la "sirenita" fes cap a l'aigua. Un bon equip en tots els aspectes!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
La veritat que va valdre molt la pena fotre la gran matinada per veure en directe la gesta del krak de kraks!10 ni do quin tupí que te el company per aguantar lo inaguantable i a més rendint al màxim nivell!!

Albi ha dit...

Si Pollo si. Avui parlava amb Pantani del tema vent. Cal ser un veritable ciclista per combatre un bon rato amb aquest obstacle. A mí que m'encanta el ciclisme tirat pel sofà i resguardat de les inclimències. De totes formes Pollo, val a dir que tant Pantani com Trepa tenen un Master en això de la bicicleta en condicions adverses. Igualet que "naltros" amb Bovera amunt i avall i si pot ser "sol i buen tiempo".