dimarts, 18 de maig del 2010

Tinc una bici?

Com a motiu d'un horari laboral llarg i indeterminat, la cosa no dona per molt més. És cert que de vegades, gairebé sempre, tenim aquella horeta per poder sortir a trotar una estona ...però, quan s'incrementa dia darrera dia, sense descans i de forma reiterada ... el millor és optar per mantenir-nos una temporada "secs". També amb certa influència el protagonisme d'una lesió a les cervicals que tants mals de cap ens han produit en els darrers dies ha afectat a la motivació. Però tranquils! Amb aquest gruix de compis il.lustres del món de l'esport ... aquí no val a badar. Trepa i Pantani amb aquelles cafrades preparant el "cuerpo" per proves megadures com les Ironman. Pollo (l'enciclopèdia del treball constant dels sectors nutricionals i Gim) amb aquell punt de creativitat que mai saps per on et sortirà. Ñoño; capaç de passar d'un extrem a un altre a la velocitat de Bolt i dotat per trencar el silenci en el moment menys soptat amb un nou repte. Ramonet pedalant any i any per posar el seu segell a la Quebrantahuesos i sumant canes i esforços. Pau motivat per aquest objectiu de la Titan Desert, Xavvv buscant lloc per entrenar-se en un horari impossible i posar-se un dorsal un cap de setmana qualssevol. Pitoi amb la seva raqueta i el seu conjunt d'afers "trampejant" la jugada per no perdre detall i fer-nos suar sang en qualssevol activitat. Ho veieu? Trucada de Pau i ... sortideta amb la Bianchi per fer uns 50'. Feia 8 mesos que no tocavem la Bianchi. Problemes amb les cales per treure els peus, un mal de cul de collons i ... un cop dalt de casa ens adonem que encara portava el casc posat!!! La foto es fa esperar ... Pau no m'envia res ... PAAAAU!!!   

2 comentaris:

joan ha dit...

Trankil pinxo, pase a les millors families ! sense anar mes lluny, recordo un TRI-H a Somport k desprès d'arrosegar la btt una bona estona per damunt la neu, creuat i amb les ppm als nuvols ni vaig pensar de treure'm el casc per fer el parcial d skating ! La imatge era prou patetica amb los palillos als peus, sense saber esquiar i amb el casc d la BTT...LAMENTABLE !

Albi ha dit...

Vols dir que no m'enganyes? Això et va passar a tú??? Demà haurem de posar-nos a fer logística pel tema Nice. El personal apreta i caldrà veure els dies que marxem, tornem i començar a buscar amagatall per fer nones. J'encourage les gens! Nice vous attend à bras ouverts.