dimecres, 5 de maig del 2010

Trepa! 10 dies i a l'Ampolla ...

Comentant el tema en una conversa nostàlgica i de somnis ... feiem memòria a la trajectòria brillant dels nostres valents de la Triatló. Aquells indicis per Riba-roja amb Pantani i Trepa con a fundadors d'aquest camí plé d'il.lusions i ambicions. Vaig tenir el privilegi, de presenciar aquells debuts. Uns inicis difícils i plens de patiment. Lluny de morir en aquella batalla, van continuar amb nous objectius. Afinant maquinària, pulint ferramenta i doctrinant la ment per a reptes més poderosos. A l'altre cantó i com aquell gat que s'apropa a la seva presa, sense fer soroll ... el Xavvv. Un altre dels "pinxos" que anava esgarrapant hores a la setmana per posar-se un pitrall i cascar-se un "tute" triatlètic. D'aquesta germanor compartida, van sorgir: Ñoño i Pollo. Un parell d'esportistes derivats del món de la pilota i alternant el rem i el ferro respectivament. Pim pam pum i Ironman a la butxaca. Darrera d'aquest gruix tenim els Pau, Pitoi, Ramonet, Pau Carranza i el menda que d'una altra manera i a un altre nivell; van pedalant, corrent i quan surt el sol ... posem els peus a la piscina. No podem esquivar el sector runner. Gent inprescindible per agilitzar esforços tots plegats i ingredients bàsics per confeccionar un veritable triatleta. Camils, Roberts, Francs, grupetta d'Ascó ... Son paraules majors, el fet de tenir 4 Ironmens, una població com la nostra. Un veritable orgull tenir-los com a persones properes. I un plaer comprovar que la febre del sacrifici per un esport continua. 10 dies per l'Ampolla. 10 dies per matinar i veure en primera persona a Trepa per la Mediterrànea nadant (o fer el que pugui), per posar-se al damunt la seva bici i acabar amb gambades els 42 i pico kms de la Marató. Registrar la seva figura creuant la linea d'arribada. I ep! Això no acaba ... Zarautz, Nice ... La Trifesta (si us plau, no pot fallar, ningú). Quins moments!!! Sou un bon grapat els lectors incondicionals d'aquest espai que aneu "xafardejant" aquestes linees. Un col.lectiu que cal tenir informat per aprofitar amb una  "crida" i fer cap a l'Ampolla d'aquí 10 dies. I per aquells que prefereixen fer turisme: Al Juny a Nice. Cal fer un emotiu homenatge als "jefes" i impulsors d'aquest art. Dos flixancos, compis i grans amics que mereixen l'escalfor dels seus com a ningú. Màxima de 17ºC i mínima de 8ºC. Sol i bon temps i plujes per un altre moment. Dia de feina fins al coll i la Bici haurà d'esperar. La foto? La sortida de l'Ironcat de l'any passat amb un parell de flixancos entre un bon gruix de múscul i fanatisme consumat. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No home,no!! T'has passat tres o quatre pobles com a mínim!! A mí no hem pots incloure en tota aquesta pléyade de triatletes-atletes-marathonians, etc,etc. D'acord en tot menys en lo meu, lo meu es una altra cosa....
Gràcies Albi.
Pitoi

Anònim ha dit...

Hola Albi... a los años!!!
A que no sabes quien soy? Y mira que me conoces desde... uuuufff!
Albi, te escribo para que me des algunas pautas.
Mira, quisiera armar un pequeño recorrido turistico dando la vuelta del meandre y llegando hasta Sebes con posibilidad de salir por Ribaroja... pero en bici.
El problema, es que no vivo en Flix sino que bastante lejos y se me hace un poco dificil llegar al pueblo con mi propia bici...
Me podrias ayudar en conseguirme 2 bicis prestadas en el transcurso del mes de Junio (todavia no se de mis fechas de estadia)?
Me imagino que te sigues preguntando quien soy... Albi, por favor! A quien se le podria ocurrir algo asi? Alguien que vive lejos, que no sabe escribir Catalan y que esta en turismo? Todavia no me reconociste? Buscame por el Carrer Amasadora, por ahi te daran razon. Antoni tiene mi mail, no lo quiero dejar en el bloc, pideselo a mi primo.
Espero que me contactes...

Xavvv ha dit...

Home!!! Estic amb Sisco company!!! jo no arrivo ni a la punta de la sabata dels dos craks de la Vila.
Jo nomes soc ajudant , d'aprenent de triatleta .

Espero incrementar el curriculum d'aquesta especialitat pero mai arrivare al que han fet tant Pantani com Trepa,ells son com els grans craks que sempre van un pas per devant de la resta.

Robert ha dit...

ostia, quina bandereta mes llorda que surt per allí darrere...
estes cosetes s'han de filtrar home!!!

Albi ha dit...

Precissament per tractar-se d'una Pléyade tenim al mestre Pitoi a la llista. Qui erets; Antoine de Baïf o Jean Dorat???
I tú Xavvv! Cal tenir-te com a titular; que les milles pel Monte que portes son prou considerables ...
A l'anònim el localitzarem que ha estat massa senzill donar amb la seva persona. De totes formes records.