dimarts, 29 de juny del 2010

17 de Juliol; Trifesta 2.010!

La trifesta és sinònim de fi de temporada. Llàstima que per alguns ... fa dies que la campanya està feta. De totes formes, allí estirà el personal del sempre patint per riure, suar, competir (1 d'ells segur!) i fer unes llimonades a l'acabar. El proper 17 de Juliol ens posarem una estoneta al riu, farem unes pedalades a la bici i finalitzarem l'activitat amb un run gaudint de l'entorn del marge del riu. És data per celebracions i fer petar la xerrada rememorant els millors moments de tothom. Les hem passat de tots els colors. Disfrutant de l'estat òptim amb bones marques. Convivin amb les grupettes la regularitat dels entrenaments. Prenent paciència a la inactivitat per culpa d'una lesió. I fer cap a un llit requerit pel cansanci d'aquell entrenament farcit de fatiga. És el moment per aprofitat i comprovar com una colla d'amics disfruten tres cops a la vegada. La primera per fer allò que ens agrada. La segona; per fer-ho en l'entorn propi, el nostre poble. I la tercera; per tenir a la family, companys i amics presenciant i rendint homenatge a l'esforç compartit durant l'any. Nosaltres oferirem aquella imatge esportiva i plena d'un estil de vida sana. Cremant calories per aquest impressionant oasi anomenat Flix.  Tenim màxima de 34ºC i mínima de 17ºC, amb prou feines s'aixeca el vent i el sol protagonitza un dia calurós i esplèndid. Al tard les nuvolades tormentoses de l'estiu van fent soroll, tot i no rebre precipitació. Aprofitem per donar "aire" als braços i espatlles que últimament van nutrint-se de les remades a la piscina. Un ZERO i ho aprofitem per fer el paper de gos una estona. La foto d'avui és de les 7:00h del matí. Un niu emblemàtic i de dues plantes!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Xaxo!GXJuntets t'esperavem a la rajola x veure la teva sessió de swim. Després G al rem i X al run, i culebri???...ZERO...CACHINS!!!
Trifesta 17 Juliol??? a que no saps quin compromís tinc?.....UNA BODA!MANDA GUEVOS, aquí l'únic que sap posar una bona data de bodes es CHINOT!

Albi ha dit...

Ui Pollo! La feina no perdone. Un altre bodorio??? Ai,quant Pantani s'entero!

Irontrepa ha dit...

Aquest any per culpa de les bodes portes un 0 en competicions, en canvi portes un master en afers matrimonials, pot ser estàs agafant massa idees, que et toca pronte o què?
Irontrepa