dijous, 10 de juny del 2010

Veient el temporal que sacseja la costa del Nord ... i tenin en compte que l'amic Pantani té un ball a Zarautz per dissabte ... He donat un cop d'ull a la web de la Cursa per mirar la previsió de la mar. Missatge de tranquil.litat o no! Doneu un cop d'ull i treieu comclusions!!! El sábado 12 de junio tendremos, según diversas previsiones consultadas, olas de 1,5 metros a las 14:00 horas, dirección noroeste y viento del noroeste de unos 6 nudos, con una clara tendencia de ir disminuyendo la intensidad desde el viernes, tanto en lo que concierne al viento como al oleaje. Estamos atentos a la evolución de las condiciones del mar, aunque todo indica que no se espera un día de olas especialmente grandes, aunque tampoco un día completamente apacible para nadar la travesía Getaria-Zarautz. Desde Zarauzko Triatloia Trigrandprix os mantendremos puntualmente informados e informadas. Sin embargo, nos gustaría enviaros un mensaje de tranquilidad a tiempo. Nuestra prioridad será garantizar la seguridad de todas y todos los triatletas inscritos. Contamos para ello, con un buen número de embarcaciones, la presencia de la cruz roja y la asistencia de surfistas con Paddleboard que conocen perfectamente la costa.
Màxima de 26ºC i mínima de 16ºC, de bon matí un sol picant i la matinada una precipitació de gairebé 10 ltrs/m2. Tenim els camps negats com feia temps per Juny no hi eren. Aquest any la campanya de l' "auliva" no promet com l'anteiror, tot i que l'arbre es regenera a velocitat de vertígen. Avui romandrem aturats. Donem respir al cos que ja el te guanyat i mirem de recuperar potes per properes activitats. La foto d'avui pertany a la platja de Zarautz i aprofitarem per contar una de bona ... "El primer cop que vaig fer cap per aquest indret del Pais Basc, ja vaig rebre la targeta de presentació el primer dia. Possiblement a les primeres hores i tot. Meravellat per la notable diferència de les platjes veines com son les de Salou, Cambrils, Hospitalet, Almadrava ... va faltarme temps per acampar en un espai i tombam cara cara amb el sol de cognoms Cantàbric. Rebentat de la matinada per fer cap al migdia, vaig entrar en un espai d'aquells de som profunda. I com no podia ser d'una altra manera ... vaig caure fregit al damunt la sorra de  Zarautz amb una pau d'encant. De sobte i com aquell que desperta al mig d'una plaça de toros ... vaig quedar inundat per una onada. Toallola, xancles, bossa i un servidor vam patir les conseqüències. Encara tinc el regust de l'aigua salada que vaig engollir. Sense tenir idea del que estava passant ... vaig entrar en coneixement i observar que al meu costat no hi havia cap banyiste a un radi d'uns 30 mtrs com a mínim. Vaig ser el "pardillo" de torn que desconeixia el teorema de la "mareada". Ostic amb el "Mediterranimen" dels trons, com la lia; ... quin ridícul amics!!!

4 comentaris:

joan ha dit...

a mi personalment el missatge de l'organització no me tranquilitza una merda ! pinten bastos ! i aigua a dojo ! :(

Aitor ha dit...

ek avere si et sona aquet paio
http://aitor-alejandre.blogspot.com/

una abraçada mestre!! ens veiem aviat segur! records!

Aitor

Albi ha dit...

Per això va "xocar-me" el comunicat de l'organització. Aquests Bascos tenen uns ous com a pedres. De totes formes, tranquil que ja estàs prou curtit per sortir de Getaria i xafar la platja de Zarautz tragant aigua i rebent cops per tots els costats. Sort Pantani!!!

Albi ha dit...

Home Sr. Aitor! Estàs viu mamó!!! Llàstima que enguany no tenim els teus serveis de Superentrenador personal de natació. Espero veure't aviat i pobret de tú que xafis Flix sense avisar-me. Records màquina!