dijous, 19 d’abril del 2012

Màxima de 18ºC i mínima de 9ºC. Aquesta matinada ja es notava que la nit era agradable. No per cap qüestió especial, si més no, per la "meteo". Treballar durant la nocturnitat i amb aquesta temperatura era un privilegi, lluny de patir fred i suportar vent indesitjable. Així que de bon matí 9ºC, era un bon registre per fer triar de roba lleugera. Tenim un temps inestable amb ganes. Tant és així ... que avui plovia amb sol lluent. 0,2 ltrs/m2 de precipitació a les 14:30h. A partir del tard la cosa millorava. El Cerç no tenia tanta fúria i les nuvolades amenaçadores no habitavem. No tenim excusa possible. Tornem a entrenaments per Ascó amb la grupetta. Coincidim de nou amb Robert, que ja tocava, juntament amb Ferran i Trepa. Un Run variat de terra, asfalt i llaurats. 10,01 kms en 51'58'' a ritme de 5'12''/km amb 157 ppm de mitja. No ens trobem fantàstics de la vida, però anem soltant gambades amb comoditat dubtosa. Un run de cabres, ja que durant uns metres ens hem perdut i feina rai per tornar per on podíem. Avui foto del Djokovic, que durant un entrenament matinal al Torneig de Montecarlo ha esta informat de la pèrdua del seu avi. Després del partit jugat a la tarda davant Dolgopolov ... emocions a flor de pell amb llàgrimes d'un veritable Number One.

1 comentari:

Anònim ha dit...

POLLO
NOTICIA "Este fin de semana llegan más anuncios de Crossfit! Uno será en Neox, un mini reportaje de 2 minutos promocionando el Crossfit y el campeonato del 9 de Junio.

El otro será en la sección de deportes a la noche en A3, donde de nuevo se hablará de Crossfit y del campeonato.

Crossfitters!!! esto comienza a tomar color, en breve seguro que el Crossfit va cogiendo fama y la gente no pondrá cara rara cuando les digamos que hacemos Crossfit, aunque si seguirán pensando que estamos un poco mal, pero ellos se lo pierden!"