diumenge, 26 d’abril del 2009

Avui no fotem re de re

Abans de posar el primer peu a terra, ja es podia sentir la melodia de la pluja tombats al llit. Aquest cop, sembla ser, que els meteomens ho han encertat! Un matí sense massa història per narrar. Fer la guardia, donar de menjar a les "besties" i cap a casa per veure la prèvia de la F-1. A la tarda, més Tv. Final del Godó i nova victòria del de Manacor. Més al tard, visita al castell per comprovar el nombre de membres que viuen allí dalt del niu. Encara 4 pollets, a falta d'eclossionar un ou. Deu ni do! familia "numerosa" un cop més. Caldrà reforçar el niu. Encara recordo el naixement de 10 cadells de pastor aleman dins la depuradora un hivern amb molta fred, fruit de l'aparellament dels estimats Sam i Bulma. Aquesta depuradora... porta molta vida!!! Potser hagués anat bé anar a fer un running, però amb un "maloratge", un cop ho rumiavem ... descans total. L'amic Trepa ha fet el 156 dels 600 aprox. a la triatló de mig ironman d'Elx. Uns 35' de Nat, 2h 44' de Bici i 1h 43' de la mitja marató de Run. Hem parlat via telèfon i l'he notat content. Una mica molest pel traçat del Run, però una més feta noi. Enhorabona Finisher. També he seguit els entrenaments de Pantani. Ahir una bona etapa amb bici, malgrat les inclemències del temps. Ñoño amb Ramonet cremant pedalades i aquest últim avui l'he tornat a veure direcció Bovera. Pau, afinant la posta a punt per Monegros i Pollo en su linea. Molt bé cracks. La setmana vinent curta laboralment i llarga per l'activitat física. Avui presentem en exclusiva la peça de roba més sol.licitada pel sector dels meus compis. És la última moda en quan a les noves tendències temporada Primavera del 2.009. Aquest és el model d'un ells. La pinta, deixa fora el dubte per saber de qui es tracta ...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostic si feia temps no tenir noticies i veure a la Gallina Caponata!

Anònim ha dit...

Massa fàcil. El posat, el chasis, la morenor, la planta. Sen's dubte! no és Meca.

Anònim ha dit...

POLLO
Felicitats Alex xl tiempazo a Elx, després duna batalla campal a l'aigua, vent amb bici i escales en el tram de run, crec que això ultim t'ha beneficiat.
POLLO'S TRAINING-Dg.26/04/09
MATI-MORA D'EBRO-
Swim: 1h crol suau + Series 2x100+3x50+4x25m.
Sala Fitness: 20'd'static bike + 20' d'el·líptica, tot molt suau i parlant de futbol amb un dels clàssics entrenadors de les nostres terres.
TARDE-FLIX-
Treball de força tren superior, sin màs.

joan ha dit...

MASSA ANONIMS hi ha per akí últimament....Tan difícil es ficar lo nom ???

Albi ha dit...

Pantani té raó, deixeu el nom, que per aquest blog ningú té vergonya!