dimecres, 15 d’abril del 2009

Avui, pedra i tot!


Jo penso que no ens podem queixar de les prestacions que oferim al blog en relació la meteo. Ahir vam incorporar aquest nou espai de la previsió del temps al nostre poble. Tot i que caldrà comprovar la fiabilitat del pronòstic. Avui hem tingut de tot; pluja al matí, sol i bon temps i tempesta amb pedregada (uns 6 ltrs/m2, tot i ser molt variable per tractar-se d'una tempesta). Repós, surt el sol de nou i esperant a la nit. Veient el panorama de la tarda, hem decidit descansar i contemplar l'avorriment. Excurssió per la zona del castell i no perdre detall de les evolucions de les cigonyes. Fer unes fotos i comprovar les fantàstiques vistes de Flix a "peu de muixo". Les tonalitats de verd son expectaculars, juntament amb els colors marrons persistents que defeneix la terra humida. La setmana vinent toca neixements dels pollets de cigonyes (sempre i quan; Pere Josep ho endivino, és clar!). Com diria Emma (filla de Trepa): Tindran bebes? La foto, és d'avui al tard. El mano ha començat a tocar tots els botons del telèfon i ha estat capaç de captar aquest color al més pur estil verd Britànic. Flix és molt "xulo" d' allí dalt!!!

3 comentaris:

Txinot ha dit...

Osti, tu... has posat la panoràmica feta a ull amb el colibrimobil! Déu ni do quines vistes des d'allí. Això de pujar allà dalt amb el tot terreno del panda ... Ja em veia com Carlos Sainz i Luis Moya amb trata de arrancarlo Carlos!!! amb les derrapadetes que hem fotut!!!
Salut!

Patri ha dit...

Eic albi! feie dies q no entrava al teu bloc xo te volia dir una cosa en relació a les 1000 escales... jo espiava desde la meva finestra i cal dir q tu NO corries x l'amor a l'arte!! q tenies una altra "motivació" jijiji q te vaig veureeeeee

;p

Albi ha dit...

Molt bé Patri! Ja veig que estàs en tot. De totes formes, ja ho vas veure ... m'he va fer la ratlla la campeona. L'any passat vaig quedar igual. Per darrera d'ella; ja ja ja. Vam posar-te falta diumenge a la nit a l'ermita. Llàstima, segur que més d'una rialla hauries trobat.