dijous, 16 d’abril del 2009

El Paraigua està de moda!


Ja hi tornem a ser! Un matí amb un sol esplèndid donava el bon dia a un dijous mercat. Aprofitem per tasques a l'aire lliure que amb aquest negoci de plujes no hi ha lloc per badar. Els darrers 20 dies hem rebut 15 amb aigua i solsament 5 no han comptabilitzat precipitació. Més aviat sembla un territori del nord que una zona de l'interior de la Catalunya Ebrenca. Aquest cop 4 ltrs/m2 més i anant sumant per omplir pantans i regar els camps. A la tarda he fet un vol amb la Bianchi. El mano ha estat el meu company de ciclisme (sí, sí, ho prometo que era ell...). La Connor d'Isidro, ha estat l'eina del mestre Josep per fer una pujada a l'ermita i rematar l'etapa direcció Riba-roja per arrodonir uns 20 kms en 1 hora. 107 ppm de mitja i 151 ppm de màxima. Ens ha sorprés la pluja, però; ens hem sortit prou bé. A l'arribada un mini-running per estirar cames d' una mica més d'un kilòmetre, a ritme de 5'29'' i 115 ppm de mitja. Ha estat prou bé l'activitat, alguna petita molèstia a un punt d'unió entre cervicals i esquena i una guerra cul-seient de llarg conflicte. També fer memòria a Trepa, que d'aquí, justament, un mes ha de fer cap a l'Ampolla, per participar a l'Ironcat. La foto és del duo Miguelón i Perico a la flixanca. Tots dos passats per aigua i de ben segur ... algú dormirà molt i molt a gust. Prepareus que el chino comença la previa d'entrenaments per la Trifesta!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ÒSTIA, ÒSTIA, ÒSTIA!!!!!!QUIN GOIG QUE FEU ELS DOS GERMANETS JUNTETS!!!HEU FET UNA AMAGO D'INICI A L'ACTIVITAT TRIATLÈTICA?ESTIC SEGUR QUE FARIEU UN BON PAPER!!
POLLO'S TRAINING
MATÍ-Sant Esteve de Sesrovires-
2h:15' d'activitat:
1h15' de Swim xalera, 30' esquivant jubilats i la resta tot sol.
1h Run ala cinta del gym a ritme de 5'45/km.
Unes abdominals+uns estiraments i cap a casa.
I ÑOÑOMAN?COM ANAT EL TEST?
BONA NOTE!!!

Albi ha dit...

Ostic Pollo! Ets la màquina de la tertulia triatlètica. Avui hem fet un etapon tipo Tour de Flandes. Pluja, vent i fins i tot hem patit fred. El chino ha sofert les conseqüències de portar la Bike del jefe. Isidro, tot allò que és de ferro o té movilitat ... fot unes "engrasades" de l'ostia. I ja veus al mano pedalant a dos pams del terra. Festival del seient amunt i avall i aquest remugan sense parar. Malgrat tot s'ha comportat força bé i ha fet cim a la plaça de l'ermita. I per a postres; ha estat ell quí ha dit de fer un estirar cames en forma de running. Segur que ara s'està fotent el pany de la nevera.

Txinot ha dit...

Cabrooooon! El sillin d'Isidro s'ha de revisar. I no m'he queixat tant, eh!!! Si t'hagués passat a tú (en lo creuat que et fots) no arribem ni a la depuradora. Que no té mèrit fer 20 kms el primer dia? Quants vas fer amb la bianchi en el teu debut?
jejejejeje!!!
Pollo, a la propera em deixes la cabra!
jajajajaja!!!

Albi ha dit...

Recordo el primer dia de la Bianchi per la carretera de Bovera. Pau, Pitoi i jo. Vam fer 33,26 kms un 4 d'Octubre de 2.008. Als 4 camins vaig caure a la banda esquerra ... per allò de portar els peus lligats als pedals i no controlar el tema. També tinc present el meu minicul patint com un boig. I el recordo, evidentment, per fer un sol de luxe. Molt i molt diferent al temps d'avui. Però bon debut noi, ara falta continuitat i a fer podium a la trifesta.

ñoño ha dit...

Avui test amb la companyia de PAU que q esta molt pero q molt finet.
7 km testats ( DEL 5 AL 8 I TORNAR FINS AL 4) 4'39''-4'40''-4'44''-4'04''-4'00''-3'36''-4'06''. les pulsacions no coment. Content i esbanit i fins la proxima.
Pollo tremola que si no hem traus 1h a la bici te remonto.

Anònim ha dit...

ÑOÑOMAN ESTÁS A TOPE, AIXÍ M'AGRADE, JA HEM DIRÀS QUINES CONCLUSIONS EN TREUS DEL TESTS. AVORE SI FEM UNA SORTIDETA EN BICICLETA AQUEST FIND.AHH!I S'HA DE SANJAR EL TEMA MARESME.

TXINOT!!LA CABROTA LA TENS QUANT VULGUIS, XO AVISO QELS PRIMERS KM EL MAL DOUS ES CONSIDERABLE,JO PREFEREIXO LA D'ISIDRO.

CULEBRI!!QUE SIGUI LA ÚLTIMA VEGADA QUENGANYES AL TXINOT D'ESTES MANERES, SEGUR QUE LI HAS FOTUT 2O3 PALOS, I TU TXINOT NO ET DEIXIS ENGANYAR I COMPRAT UNA BIKE DE LA TEVA TALLA, SINO ET FOTRÁS ELS GENOLLS ENLAIRE!!!

joan ha dit...

jo dsd la meva ignorància tb voldria saber quines dades pots extreure d este test de 30' ? km's a 4'44 ? km's a 3,36 ? los coach d'avui en día no deixen de sorprende'm ! Esperem les conclussions del TEST ! Tb m'agradaria saber pq cada 2*3 vas a la pista per qsv xorrada i l'únic dia k realment val la pena per testar-te de VERITAT ho fas a la carretera de bovera ??? Dia k passa soc més ignorant en este món....

p.d. quan dius que te tarife este coach ???

joan ha dit...

AL tanto k el podium de la TRIFESTA comença a estar caret...

Albi ha dit...

Aquí tothom apreta nois. Pau finet? Ara més que mai. El tema podium ... potser haurem de pensar en passar el tall; ja ja ja!!!

ñoño ha dit...

Jo no soc lo q ha de treure conclusions, es lo coach. I despres en tot l'any i he anat un sol cop a Ascó. A, més ja que el tinc és per fer-li cas, i si diu test jo testo. Ara despres no us lamentessiu si us faig una passada en la bici i us llevo les pegatines de les vostres cabres de pro.

joan ha dit...

i el coach t va dir k fessis el test per carretera d'aquell perfil ????? recapacita noi...k encara ets a temps !!!

Albi ha dit...

Ostic quins palos que foteu. Demà posaré uns rematxes d'inoxidable a les pegatines i uns puntets de soldadura... no sigo cosa que Ñoñoamstrong me les foto a l'aire.