dimarts, 21 d’abril del 2009

Les cigonyes, ja son pares!


Ens despertem amb un cel poc definit, però amb bona visibilitat i gens de vent. A poc a poc, el sol ha pres part del dia i ens ha fet companyia fins les 18:30h. A partir d'aquest moment, concert de núvols, vent, però amb temperatura agradable. Ja tornem a ser! Idèntic panorama al d'ahir. La jornada laboral ha estat llarga i entretinguda. Sort que la parella de cigonyes, instal.lada al niu de la depuradora, ha posat la nota del dia. Aquesta tarda al voltant de les 19:30h ja teniem dos pollets. Au pues, ja disposem de més personal i reforços per obtenir una óptima fertilització de la gespa. Escopetejats i distrets hem fotut el camp i hem anat a fer entrenament de running. Haviem quedat amb Trepa per la carretera de Riba-roja. Ell tenia un exercici de progressiu per acabar a ritme per davall de 3'45''/km. Jo amargat amb el Cerç i els núvols he decidit fer-ho tot ràpid. Carrera a ritme alt de casa fins km 3 de Riba-roja per acabar al davant de Trans Crispi. Distància total de 5,04 kms en 19' 31'', a ritme mig de 3'52''/km amb 166 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. Parcilas pels kms: 4'12'', 3'44'', 3'56'', 3'36'' i 3'46''. El vent ha castigat l'anada, tot i anar més frescos, hem pogut trampejar el registre. La tornada amb vent a favor i lleugera baixada, les cames volaven. Val a dir, que els últims metres desitjavem com mai a la vida posar fí al negoci. Muscularment bé (es nota molt la reducció de kms pel tema impacte), cardiovascularment, s'ha patit. Aquest ritme és entretingut i agònic, però 5 kms poden ser soportables. La foto, per a un parell de cigonyes deixan anar els seus cants inequívocs d'alegria.

3 comentaris:

Albi ha dit...

POLLO
Per via telefònica ens ha informat del seu entrenament d'avui: Sessió de Bike de 3h per carretera direcció Miravet i tornada fins Bovera. A la tarda de compres amb Ñoñoamstromg per fer-se amb l'adquisició dels Neoprenos. Els siluros ja poden tremolar. Adeu a la tranquil.litat al riu!!!

joan ha dit...

5 km ?????? 19' ???????? però això k es ??? una persecució de polis i cacos ? un sprint ? maricón l'últim ?? pq com a entreno no cole macho !!!! ANIMAL, + k ANIMAL !!!

Albi ha dit...

Sense comentaris Pantani. Més raó que un Sant!