dijous, 9 d’abril del 2009

Preparats; 4 dies de festes.


Setmana laboral al sac! Com apreta la penya; un dia que ens deixem de posar màximes i mínimes i sortim al TN. Avui màxima de 20ºC i mínima de 6ºC. Ha sortit un sol de novel.la, repós a les plujes i de vent poca cosa fins al tard. Aquest matí ja respiravem ambient de festa pels carrers del poble. Molt de moviment, tot i ser dijous (ho dic pel mercat), molt de tràfic de cotxes, fills de Flix que ja aparèixen de nou, els caballitos (ja porten uns dies fen tombs) ... tot apunt per la Setmana Santa. Respecte a l'activitat física, val a dir que estem col.lapsats. Un intercanvi de pilotes al tennis i poca cosa més. Arriba el bon temps, justament amb unes jornades laborals exigents i perdem la devoció per fer kms. És cert que portem 7 mesos sense descans, amb més de 1.400 kms de córrer. Una evolució ascendent i positiva amb un treball constant i coherent. Els ritmes han estat ràpids en general, poca competició, tot i gaudir dels moments de forma fantàstica. Necessitem un "aixecar el peu", sense deixar de fer kms, però amb una altra òptica. Potser alternant Bianchi i baixar dels 55 kms setmanals de run. Aquest any ens han respectat les lesions i aixó era el primer objectiu. No posarem fi a la temporada, però cal donar respir a les cames i a la ment. Demà toca cursa de les escales, una idea de Trepa i sense cap mena de dubte; tot un encert. Sortirem a comprovar com anem i si la cosa funciona, posarem la 6a. Ja m'ho va dir un conegut que per Abril arribaria fos. I com gairebé sempre: no s'ha equivocat! Així que: paciència i bon treball que la cosa no acaba aquí. Barça de bàsquet a la Final Four de Berlin, victòria davant el Tau i xapó per Xavi Pasqual (tècnic de la secció, que ha reconduït i donar la xispa guanyadora a un bon equip). La foto pertany un any al Tibidabo, on pot comprovar-se que també pujavem als caballitos. Per cert la rèplica dels Zipi i Zape (i es que Manoli ... era una artista en aixó de la roba!!!). Bona Setmana Santa a tots guapets i guapetes!!!

3 comentaris:

Chaqui ha dit...

Disfruteu els que pogueu de la setmana santa flixanca, un ervidor ja farà cap per la mascletà final (l nit de l'ermita), que és l'únic dia que el meu horari laboral el permetra baixar al poble.
Avui 45' de "carrera continua amb bailoteo" per a bora del francolí, port de tarragona i platja delmiracle, s'havie d'aprofitar el solet que fotie per la Tarraco. Sus heu queda de pedra, eh?? Estic a tope!!
Foteu-li fort a la gresca!
Una abraçada per a tots!

Colibri ha dit...

Iep.pa! Chaquet!!! Com va tot? Ets conscient que demà tens agulletes fins a les celles? A la nit a l'ermita, au pues nos vemos per la plaça.

Anònim ha dit...

TU QUI ETS ZIPI O ZAPE?
Aquí tothom apreta, fins itot Txaqui, cullons com està el percal.
Culebri ja pots està content de la feina feta fins ara, ara toca disfrutar d'una altra manera, xo això si, sense deixar de fer activitat.
POLLO'S TRAINING-BARNA-
MATÍ
Dj.9/4/09
1h40'de RUN sota un sol aspectacular i una temperatura ideal, als voltant del també aspectacular camp de golf de la MASIA BACH a la població de Masquefa, xcert recorregut un trenca cames, puja-baija-puja-baixa, podriem dir que ja he fet la cursa de les escales.
10SIAU!!!