dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi! Felicitats als Jordi's.


Ambient de festa pels carrers del poble. Paradetes amb llibres i la flor de Sant Jordi; La Rosa. Així que paradeta obligatòria i una per la "jefa" ( ma mare) i l'altra per la padrina. Avui un sol esplèndid, amb una temperatura fregant els 26ºC i gens o molt poc d'aire. Entrenament d'avui; una carrera progressiva per asfalt de la depuradora fins Mas de Forcades i tornar al lloc inicial. Temps total de 42'17'' per complerta els 10,02 kms a ritme de 4'13''/km amb 162 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. La pujada hem anat a mitja de 4'25''/km amb 155 ppm i la baixada a 4'1''/km amb 169 ppm. Al principi molt poc còmode, lleugera molèstia a la part anterior del peu esquerre que poc ha poc a deixat de manifestar-se. També s'ha deixat sentir la calor, tot i tenir una temperatura ideal per disfrutar d'una tarda perfecta. Bueno gent, això és una altra història. La coincidència d'entrenaments amb Àlex és pitjor o el més semblant que una competició al 200 per cent. Aquest cop, hem decidit aixecar peu i baixar una marxa i almenys hem arribat més sencers. La foto, és dels jardins de la depuradora amb l'amo i senyor de la instal.lació. Jo sofocat per el running i ell, neguitós per rebre el seu plat de pinso.

8 comentaris:

ñoño ha dit...

avui 3h 50 miin per fer 110 km a 132 ppm de mitja . no esta malament per encara falta per baixar de les 5h al 1/2 iron de maresme.

Albi ha dit...

Molt bé crack! Això ho tens a tiro. Llàstima que no puntueu per equips ... gairebé matxacarieu. Quin equipas, amb Pantani, Pollo, Ñoño i Trepa en alguna que altra cursa que tinguessiu ocasió d'anar-hi tots junts. Ja podeu buscar dada, que l'activitat no té desperdici. Si convé monto un bus del poble.

Anònim ha dit...

POLLO
Avui gran dia! el dels enamorats!així que moltes felicitats a tots x ser uns enamorats de l'esport.

CULEBRI molt bé aquest entreno ja es més coheren, encara que algun dia també pots començar a ritme de 5, xsolidaritat amb els demés.
ÑOÑOMAN estàs a tope, constancia i volum d'entrenaments, sort que aquesta era la setmana dolenta d'entrenaments; que continui la falera.

POLLO'S TRAINING-Dc.23/4/09-
MATÍ-SANT ESTEVE-
1h:10'Transició Swim+Multitransicions(bike-carrera).
1h Swim, ritme suau a velocidad de crucero+ transició ràpida al vestidor i cap a la sala de fitness; spining bike al costat de la cinta i 1h:10'Multitransicions: 20'Bike ritme mig + 20'Run ritme mig+10'Bike ritme mig/fort + 10'run ritme mig/fort + 5'bike ritme fort+5'run ritme fort.
Unes adb+estiraments i cap a casa.
VAMOOOSS QUE NO DECAIGA!!!

joan ha dit...

5 H al HALF ?????????? Noñoman: aquella classe de mates k te vas petar de xiquet t'ha de portar a la ruïna !!!! TORNAR A FER ELS NUMEROS MACHO...

ñoño ha dit...

ehhh¡¡¡¡ poca broma en ñoñamstrong que quan me hi poso m'hi poso. i los 90 Km de bici son 2h i pico aixi que EN TOTA Sinco horas.

joan ha dit...

t`ho dire d'una altra manera : si aconsegueixes l'EPO k te fa falta per rodar a 36 km de MITJA durant 90 km i ets capaç de fer la NAT+T1+T2 en 1H , t keda just 1h30' per fer la MITJA...tu mateix !!! K DURES SON LES MATES EH COLEGA !!!

Albi ha dit...

Collons Pantani, vist així canvia el negoci. De totes maneres Ñoñoamstromg potser no ensenya totes les cartes!

joan ha dit...

les mates, les mates... K SON MOLT PUTES !!!