divendres, 17 d’abril del 2009

Setmana laboral al sac!


Com podeu veure, el pronòstic del temps del blog no coincideix amb la realitat. El meu parlar sobre els meteomens sempre va carregat amb dosi de poca fe. I definitivament; hauré de parlar amb els padrins i pastors per tenir la seguretat més propera sobre la meteo. Algú ha vist una tempesta, avui pel poble? Hem fet seguiment de les cigonyes per controlar el neixement dels pollets i de moment sense novetats. La cosa no pot tardar massa i cal estar atent a propers esdeveniments. A la tarda carrera continua de la depu fins Mas de Forcades i tornar. La idea inicial no guarda cap mena d'hipersemblança a l'activitat feta ... però: No tinc remei!!! Pujada a ritme de 4'35''/km i baixada a 3'57''/km. Total de 10,04 kms en 42'50'' a ritme mig de 4'16''/km amb 163 ppm de mitja i 179 ppm de màxima. La pujada ha estat còmoda, treballant una mica la tècnica de cursa i a unes 155 ppm de mitja. Salutació sincera al Sr Mur, que estava sentat al Pont de La Palma (feia un descans amb la seva Bike). Mitja volta al Mas de Forcades i progressió de ritme: 4'14'', 4' 2'', 4'2'', 3'57'' i  3'46'' son els parcials dels 5 kms progressius (costa avall). Últimament vaig molt bé muscularment, no hi han molèsties tot i que anem més alts de cardio. La foto d'avui pertany a la cursa de les escales. Morenot, Gemma i Pau a plé rendiment. Sou uns cracks!!! (Foto cedida per Bull).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Xiquet!!quin trio lo de la foto, un madrilenyo que ve de la cursa dels bombers, una supermonitora d'aeròbic, remadora....una tot terreny i SuperPau que s'ha currat una canvi de chasis collonut, stas a tope Pau, ara ja no pots parar q d'aquí 2 dies ens faràs la ralla com voldràs.
POLLO'S TRAINING-BARNA-
TARDA
He sortit de currar i cap al gym, amb poques ganes i un mica ftigat, llavors entreno light.
20' Swim megasuaus + 1h força tren superior 80%RM + 20' el·líptica suas + 15' estiraments i cap al town que falta gent.
Pd: Culebri! baixa el ritme que ara posen radars per totarreu i et tocarà pagar xexces de velocitat i conducció temeraria.

joan ha dit...

lo de la foto es PAU ???????? està irreconeixible !!! si està levitant i tot, sense tocar a terra com los pro's !!!!!!! NIVELÓN a la TRIFESTA !!!

joan ha dit...

poques ganes i ftgat ? me sone familiar POLLO, me sone....

Albi ha dit...

Lo de Pau, ja no té nom! Avui sortideta amb bici, ell i Pitoi i potser alguna coseta més i tot ...

Pau ha dit...

Pues si, lo de la foto soc jo... De vegades no em conec ni jo...