dimarts, 14 d’abril del 2009

Sort, que la setmana és curta!

Aquest matí ha estat tot un calvari el fet d'obrir els ulls i programar-se per fer cap a la feina. Ha estat un dimarts d'aquells on anys enrera, hagues portat els llibres que tocaven els dilluns. Sort que un sol radiant ens facilitava les pigmentacions de l'entorn i encetavem un nou dia amb més brillantor. Temperatura màxima de 22ºC i mínima de 5ºC, a la tarda un Cerç més revoltós de l'habitual, però és pot conviure. Retorn del running amb 8,12 Kms per asfalt, de la depuradora fins creuament de l'ermita i baixar. Temps total de 33'17'' a ritme mig de 4'5''/km amb 168 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. Pujada a ritme de 4'17''/km i baixada a 3'53''/km. Muscularment perfecte, tot i que de "cardio" més alt de l'habitual. La tornada molt de vent i patint, però bon entrenament per l'agonia i l' aprenentatge a les dificultats. La mona ha dit la seva i el "cuerpo" com la primavera. Algún flato inclós i uns bufecs més cridaners del normal. Ara soping a casa el mano i veure el Bayern-Barça. Avui video per rememorar la megaduresa dels ciclistes en tota una clàssica mítica i antològica, on un belga, un cop més va guanyar la prova.
Video de la Paris-Roubaix del 1.987

9 comentaris:

Colibri ha dit...

Per cert Pollo! A la taula d'ahir ... Isidro va fer vista i gairebé fem cap al bancal del veí. Com a mínim encara podien seure uns vuit més. Ja ho saps que aquest home va a l'ample.

Xavvv. ha dit...

Ei colibri veig que ja t'has cansat d'escriure la meteo i ara ja la podem consultar directament. A vore si aquest cansament que anomenes tambe arriba per escriure i tot . Segurament que pronte estare per aki intentant fotre una mica de guerra per aquestos termens.

Anònim ha dit...

Isidro es un crac, ell va pensar:com més taula més menjar!!més val que sobri que falti!!no li va sortir bé la jugada.
POLLO'S TRAINING
MATÍ-MORA-BOVERA-FLIX-
2h42'Bike Flix-Bovera-Flix-Mora-volta a la rotonda i cap a Flix
TARDE-MORA D'EBRO-
46'Swim, intecions de fer 45' suaus, xo les sensacions han estat bonissimes i m'he engrescat ihan estat 45' a bon ritme, xalera!!! + 1h Força Tren superior 80%RM.
DEMÀ DESCANS, TOCA CURRELE.

Albi ha dit...

Molt bé Pollo! Ahir estava preocupat i tot. Però ja vec que no has fallat. Tots tenim molt clar que estàs fet un toro. El problem radica a la motivació. Poc a poc i bona lletra. T'ho diu un que anava molt ràpid i sortia de la ratlla. Records. Ah! Chaquet m'ha trucat i ha trobat a faltar aquella energia típica de l'ermita. Com a canviat la cosa noi!!!
Xavvv, per aquí al poble et trobem a faltar. A veure si Pantani ens convoca a un entrenament d'aquells de diumenge al matí per fer una tirada llarga. Que tal les escales dels trons? Dures no?

Xavvv ha dit...

Les escales molt millor de lo esperat , tenin en compte que desde la mitja de balager aixo de corre mes que entrenaments ha estat una odisea , ja saps que ara les series les faig amb plats a les mans tots els findes!!
He de dir que m'ha sorpres Pau que desde l'any passat a aquest a fet un canvi bestial , la resta de la penya del poble mes ho menys tal i com pensava que estarien.
Ens veiem trotant per aquestos termes a hores "intempestibes", ho sigui quant la majoria de la gent esta al sofa dormin o mirant una peli jo intento sortir a trotar una miqueteta.
Salut i Kms per tothom

ñoño ha dit...

ÑOÑO's training, dillums festa, dimarts test de bici que va sortir en lo cul, merda de test i d'entreno 1h 40 de bici i cap a casa. Dimecres test a la piscina, 2000 metres en 49 min, ja passo lo tall. dema test de carrera en 30 min agonics.

Albi ha dit...

Dis-me hora i lloc. Amb una mica de sort m'he fas de llebre màquina!!!

Anònim ha dit...

Albi! Soc Edu de Mòra. Has d'anar a la cursa dels Montnegros?

Albi ha dit...

Jo a Monegros? Quin Edu ets? Vols dir que saps el que dius?