dimecres, 22 d’abril del 2009

Uf, amb les lumbars!

Aquest matí, ja hem sentit que alguna cosa no anava com és normal. La zona lumbar carregada i amb un estat de trinxat del quinze. Jornada laboral de locos i apreciant un bon matí, un cop més. Avui descansarem. Ens ho pendrem amb calma, ja que la "cursa" d'ahir amb Trepa m'ha deixat k.o. Gens anormal tenint present el pèssim escalfament (gens ni mica), els lamentables estiraments pos-activitat (ni un) i el ritme altament perillós un cop plegavem de currar. Així que ... ja m'esta bé! Per ninot. Al tard, a prop de les 20h hem pujat al castell per fer el seguiment de les cigonyes. Ja porten 3 pollets en total i encara no tenim la seguretat de saber quan queda per a donar com a tancats els naixements de la nova familia. Aquesta vegada el mano ha pujat els estris més sostificats que a la vida havia vist en directe per fer un recull de fotos. Avui posem alguns dels resultats (esmentar, segons el tècnic, que la qualitat no és molt bona, ja que bufava amb molta força el Cerç).

5 comentaris:

ñoño ha dit...

Ahir 1h 05' a 152 ppm de mitja, fent running per aqui fent running per alla.

Xavvv. ha dit...

Ostia ñoño anaves corrent? Vas passar tant rapid que casi no et conec!!! pensava que anaves amb la Bike i t'havies passat de frenada al entrar al pont venint de maials.

Anònim ha dit...

POLLO
Felicictats Culebri xles noves gemanetes! aquestes cigonyetes porten sang teva! Això si, seran una mica pijetes xq els ho dones tot mossegat.Ara només falta encinistrar-les i en dos dies lo mono de treball i a currar, mentre tu i Martos us foteu un bocadillo de xistorra amb els peus sobre la taula.
POLLO'S TRAINING
Avui ha tocat descans actiu xq m'he fet uns farts de caminar i pujar i baixar escales, q'he arribat a casa destoyer.
CIAU BAMBINOS

Anònim ha dit...

POLLO
CULEBRI! posa segona que vas mb la sexta, q'entrenant sembles un conill, pim pam pum i fuera!!!Cuidat l'esquena, si necessites alguna cosa ja saps!!

ÑOÑOMAN! ja porto 2 sessions de neopreno:
S1: Ahir vaig omplir la bayera i el bidet d'aigua gelada, hem vaig cascar 2000m variant estils.
S1:Avui al matí he portat el neopreno a nedar a la platja de la Barceloneta, ho fot molt bé el tio, a la nit el pasaré a buscar. Que s'entreni que això del triatló es molt dur!

Albi ha dit...

Gracies Pollo! Ara toca buscar padrins ... no marxos molt lluny! Ojo amb el neopreno que conec a un que abans de posar-se'l i llança's a l'aigua, ja havia fet un estrip. Haurem de fer una convocatoria al riu i si convé jo vinc de logística amb la piragua,ok?