diumenge, 10 de maig del 2009

Haurem d'esperar!




Un diumenge d'aquells pendents de la Tv, escoltant i veient les evolucions d'un Barça. Un partit on tothom tenia previst cantar el CAMPIONS i mira per on, el Vila-real ens paga amb la mateixa moneda que nosaltres al Chelsea. Ni amb Ramón, ni amb les Laie's, ni amb un servidor hem pogut fer res des del menjador contemplant l'empat final. Haurem d'esperar, ser prudents però no pessimistes, que com a mínim : hem sumat més distància davant l'etern rival. A més: la F-1, alguna "peli" i tombats devorant la premsa per casa. Una carrera a ritme ràpid per asfalt i mateix traçat de sempre. Distància total de 8,01 kms en 32'18'' a ritme de 4'1''/km amb 170 ppm de mitja i 179 ppm de màxima. Hem pujat a ritme de 4'5''/km amb 165 ppm de mitja i la baixada a 3'58''/km amb 175 ppm de mitja. Avui el Cerç era més molest, tot i que les sensacions d'avui no eren les millors. Pujant m'he trobat bé, tot i que aquest cop la tornada hem patit bastant. Aquesta setmana vinent entrem amb la recta final per l'Ironcat. Allí tindrem a Trepa, neguitós i amb la finalitat de baixar el seu registre de la edició anterior. Els Pantani, Ñoño i Pollo els tenim en els últims planings treballats per acabar de posar la maquinària a to i pendre part al Half-Challenge Barcelona-Maresme. I Ramón cremant pedalades i pedalades per la seva Quebrantahuesos. Avui posarem la foto del Dreamteam, però l'autèntic!!!

2 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Quina tribu!! I que be ens ho vam passar , potser no som concients pero segur que aquella tarde va canviar alguna cosa a a la vila.

Recordo que alguna gent ens mirava com vulgent dir , que coi fan aquestos corrent per aqui?

Potser i nomes potser algun dia aixo no sera una Trifesta sino un triatló amb tota regla.

De moment esperem la II trifesta que segur que sera una gran tarde entre amics amants de l'esport amb ganes de pasar-ho be.

Albi ha dit...

Ja ho crec Xavvv., va ser un dia magnífic. Llàstima de la teva
absència al sopar de Pantani.
Haurem de treballar i poder englobar aquesta modalitat dins un calendari on Flix té una prova de Triatló a nivell Provincial (mínim). Records màquina!