dijous, 18 de juny del 2009

Després de 5 anys; Barça Campió!



Climatologia amb la mateixa tònica dels darrers dies. Molta calor i al tard, es regira tot (sense baixar en excés la temperatura), amb un festival de núvols sense aigua a la vista. Aquest matí molèsties al bíceps femoral, abductor major i el semitendinós (tot el conjunt que ahir més va patir donant patades a les piscines). Al tard hem dedicat l'activitat física per soltar cames. Volteta de bici amb el mano fins al límit de provincia. 22,93 kms en un temps de 48'58'' a ritme de 28,1 km/h amb 124 ppm de mitja i 161 ppm de màxima. Potser massa fort i tot per recuperar, però l'intractable txinot ha posat la directa. Al més pur estil belga, movent desarrollo, fent relleus (deu ni do com tapa la seva esquena socis...). Els últims kms, ja anava amb tot, però agafant-se amb els dents al manillar i complint de forma notable l'expedient. Un cop dutxat tocava Barça-Tau. I com no podia ser una altra cosa ... victòria del Regal Barça "a lo grande". Amb un planter de bons jugadors, però caracteritzats per un grup amb un esperit de lluita d'autèntics gladiadors. Impressionant treball del Xavi Pascual (director d'orquestra i artífex de la gesta) amb una preparació dels partits inmillorable. Metodologia pura i real dels ajustaments en defensa, amb una movilitat d'home sense pilota extraordinària per gaudir de les millors seleccions de tir possibles. Gran treball del "tempo" del partido, accelerant el joc i posant fre a les transcisions d'inferioritat física i numèrica. Senzillament perfecte Sr. Xavi Pascual!!! Avui foto dels manos, un cop han superat l'etapa de la jornada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

XIQUET!QUINA PAXOCA QUE FEU ELS DOS GERMANETS AMB LES RESPECTIVES!VEIG QUE A LA FOTO ENKARA REIEU, SEGUR QUE DESPRÉS NO VAU PARAR DE FOTREUS PALOS EN PLAN COMPE.
PD: Culebri estàs a tope!has pasat de dir "males sensacions musculars" a "molèties del bíceps femoral, abductor major i semitendinós" cullons paio, jo tiro llibres i tu t'en compres, així m'agrade.

Anònim ha dit...

albi en quedo parat si que fas sport
pedalant sharribe llun

joan ha dit...

fes el favor d comprar-li un casc al petit JA ! o com a mínim k se l'adreço una mica collons....

Txinot ha dit...

Pantani!!! el casco estava tant tort com jo!!! Acabàvem d'arribar i no estava per cuidar la imatge! jejeje...

Colibri ha dit...

Tot és fruit de l'aerodinàmica. La costa dels bombers va sobrepassar els vectors d'aireació on les forçes negatives van actuar al casc per posar-lo tort. Les velocitats elevades podem arribar a originar aquest tipus de fenòmen Pantani.