diumenge, 2 d’agost del 2009

Diumenge de Bricolatge!


El llum traspassa l'escletxa d'una finestra mig oberta. Obrim ullals i comprovem l'hora del jutge del temps. Son les 10h, matí amb més frescor de l'habitual i sen's dubte; una bona noticia. La pluja d'ahir ha refrescat l'ambient, els olivers i ametllers gaudeixen d'un mínim avituallament (poca cosa, però tot un detall). Avui ni F-1, ni motos, ni Tour. Tenim als pericos neguitosos per l'estrena del seu nou temple de futbol. Qui no recorda aquell Sarrià en partit enfront l'Atlètic de Madrid. Custers a la porteria (un belga amb uns bigots i cabells inèdits dins un terreny de joc) i Lauridsen (un ros finíssim i gran jugador). 2-2 amb Hugo Sànchez fotent voltes i voltes en acabar de materialitzar els gols. Era la primera vegada que xafava un Camp de 1a. Ho feiem amb la Penya Banquiazul del poble. Isidro va marcar-se un tanto i ho va fer a territori de l'Espanyol. Segurament molts sentiments, un cop va enderocar-se el seu feude. Però ... avui i després d'un llarg període de temps ... els pericos recuperen part d'aquell Sarrià. Així que atenent al comentari de l'amic Pitoi: enhorabona als de l'Espanyol per aquest dia i per aquest camp força guapo.

L'activitat física de la jornada l'hem utilitzat per tasques de bricolatge. Donar un respir al cos, pot significar un bon entrenament. Farem de fusters exhibicionistes i donarem forma a una pèrgola. La foto ens ho diu gairebé tot!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Et controlo ee!!
avere si ara no nedaras duran 2 mesos tu!!
jajaja bueno soposo que avui dilluns eu trobat a faltar al myster.. jaja
cuidat mol espero veurens aviat am tots!

Aitor!

Albi ha dit...

Tranquil mestre! Un cop acabat el barret de la pèrgola, estic a l'aigua amb el "rodilo" aquell i les "remades". Per cert! he d'estrenar unes ulleres que m'han regalat. Són idèntiques a les del Phelps i força guapes. Potser ens les posarem els dissabtes a la nit i tot Aitor. Records crack!!!

Anònim ha dit...

Aitor: no li fotis ni cas, he estat fent 1000 metrets i la Mireia Belmonte de les casetes no ha apareixut!!!
Sisco Pitoi

Albi ha dit...

Me cagon amb la Mireia Belmonte... Ja ha parlat el Mike Phelps del barri... Ostic Sisco, no pares d'entrenar com un boig. Encara et donaran un paper per suplir a Johnny Weissmüller!!!