dissabte, 29 d’agost del 2009

A Mòra; puntones!


Aquesta vegada, sí! Ja ho notavem durant el protocol de giravolts damunt el llit. Una fresqueta matinera entrava per una finestra mig oberta. Son les 9:30h i aquesta vegada notem un canvi de temperatura. Avui màxima de 30ºC; lluny de 35ºC i d'índex de xafogor dalt de tot. Un matí amb tasques doméstiques i fer la rutina de guardies laborals. A la tarda, fem cap a Mòra. Festa del Riu de les Festes de Mòra d'Ebre. Noies primeres amb la Marta i nois segons amb la Marta, però amb la tripulació de la Boira. Llàstima de les noies de la Boira que han patit les mil i una, amb el joc trinxeraire de costum, de cert personatge. Sirocco, avui no ha funcionat. Tota una llàstima, ja que confiava plenament amb aquests nois. Aquesta tarda, ha començat la Vuelta, on Cancellara ha fet la "pole" al circuit d'Assen seguit del Tom Boonen. Avui repós d'activitat física. Demà toca posar-nos al riu i fer d'anguila una bona estona. Caldrà omplir dipòsit amb pasta i per aquest motiu, decidim organitzar un sopar de Pasta Party. Estem a les mans del Cheff Ramón.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Albi!!!Gràcies x l'esment q fas a les tripulacions, i com a membre de la Marta vam guanyar amb un cert caos (com sempre, x tant, no m'extranya).
Avui la baixada a nado xl meandre ASPECTACULAR!!!!Sou uns cracks tots!!Ara toque esperar la pròxima aventura, q segur q ni teniu alguna de preparada!!!
-Gemma-

Albi ha dit...

De res dona, és el mínim i possiblement les gràcies son per valtros. Ens feu vibrar cursa darrera cursa i això és el que val.