dimecres, 9 de juny del 2010

Cigonyes xopes!

Mira per on! Ara que justament el clor va posant en ordre l'aigua de les piscines ... i ens ve aquest front en forma de pluja. "Mai plou a gust de tothom"; tota una veritat com un temple. Aquesta vegada els "meteomens" no han fallat. Uns 8 ltrs/m2 i caient de forma pacífica. Una bonança de precipitació molt aprofitada pel sector "aulivaire" i per la verema. De ben segur que donaran volum al fruit agraït. Avui màxima de 23ºC i mínima de 17ºC, el vent fa un descans i ens permet soltar cames amb les inmillorables condicions possibles. Bambes, polsòmetre i llestos per fer un trote àgil per asfalt. Terreny irregular i anar esquivant cargols buscant la humitat desitjada. 30'6'' per fer els 6,30 kms a ritme mig de 4'47''/km amb 149 ppm de mitja i 174 ppm de màxima. Cardiovascularment prou bé, sensacions de "pesat" i poca soltura a la gambada. Curiós, no? De vegades anem més alts de "pistó" i amb millors sensacions. I avui ... ha estat a la inversa. Tornem a recuperar conversa amb Panani. Sortia de París aquest mateix matí amb la finalitat de no fer "just" per dissabte estar a Zarautz en plenes condicions per la Triatló. La foto d'avui és més que curiosa. La parella de cigonyes que habita al niu de la depuradora no disposavem de paraigües. Un fet que ha provocat tota la perea del món a l'hora de "pasturar" com reiteradament i de costúm van fent per voltants del meandre. Veient el "percal" han decidit fer de segurates i donar un cop de mà a Charly i d'aquesta manera poder rebre una part de propineta en forma de menjar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Harro katalana zuzen begiratzen dugu. Datorren larunbatean, Zarautz ambient i com-en, inoiz baino gehiago. Lucky i osasuna.

eva_yam ha dit...

jejejeje quina foto més curiosa!!

Sou molt privilegiats de poder-les contemplar de tant a prop!!

un petonàssssssss

Albi ha dit...

Podriem contar de tots els colors Eva! Som molt intel.ligents i no necessiten rellotge per fer cap a l'hora de l'àpat. També ens acompanyen de punta a punta de la depuradora per la zona de la gespa. I fins i tot ... els encanta cridar l'atenció per tenir constancia que son aquí.

Anònim ha dit...

És veritat que les cigonyes de l'EDAR ja canvien rodaments i tot? Records artista!

Albi ha dit...

L'artista en qüestió desconeix la teva identitat ... Els rodaments ja els canviaven l'any passat. Enguany ens ensenyen a montar i desmontar les centrífugues.