divendres, 1 de maig del 2009

Uff! Per poc a la Final, llàstima


Avui festa pels currants (bueno, una gran majoria) i dia d'aquells amb un protocol, el més hipersemblant a un dissabte on tot està tancat. Al matí, rondant pel poble i fins la depuradora per controlar les cigonyes i donar-lis de menjar. La tarda, intercanvi de cops al tennis (tot i que un aire a tenir present, obligava a no fer una jugada gaire continuada). El tema Run i Bici, aparcat. Descansarem aquest cop, per donar un respir al cos, que ja toca. La tarda, hem gaudit d'un bon partit de bàsquet. El Barça ha caigut dignament davant un conjunt extraordinàriament amb ofici a una de les semis de la Final Four. Sincerament no estic d'acord, amb el criteri arbitral. 13 tirs lliures ha llençat el barça per 26 el CSKA. Massa diferència, on aquests partits es decidèixen pels petits detalls. Al tard, cap al Mas per fer un sopar rústic. Aquest cop, tot sobre la marxa. Ni fer compres, ni re de re. Aquí tots porten el que trobem ... i deu ni do! No ha faltat cap detall. La foto, un moment al Mas d'Isidro, amb partitures, la guitarra de Jorge i posant allò que diuent VEU. Quina xalera!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni foto ni crònica?o estàs molt enfeinat o estàs en ello.
POLLO'S TRAINING-FLIX TOWN-
MATÍ
Culebri avui he fet un d'aquells entrenos que t'agradavem abans,1h:15'de carrera saludable xla montaña, xls camins de la bassa i riba-roja,observnt la flora i la fauna de les nostres contrades. Xcert que pase? camins de cul xamunt, canals d'aigua...ho estàs revolucionant tot xque facin una autovia fins el teu caserio?o que?
TARDE
Intensions de fer una mica de bike, xoles poques ganes i el vent, m'han fet anar cap gym a fer una bona sessió i experimentar amb exercicis nous.
Pd: Tranqui Culebri que demà guanyem als madriles!
Ah, com anat lo tenis?

Albi ha dit...

Pollo! Estava massa nerviós pel "baloncesto" i el sopar al Mas ha tret aquell raconet de temps per escriure l'actualitat de la jornada. El tema tennis, no massa bé. Entre el vent i unes lleugeres molèsties al genoll dret ... segurament de la bici, han marcat la tònica d'un peloteig per oblidar.

Laia ha dit...

I tant que hem xalat al mas!!! I improvisat com ahir les coses surten millor i tot! Això sí, sense la guitarra de Jorge no seria el mateix :P

Patri ha dit...

vaia! si q va estar b, tot i q al començament mos va fer mandra treure la guitarra del cotxe al final estavem "imparables" jiji me comprometo a fer una renovació del repertori (xo deixant les cançons "mítiques") per a la propera BBQ! n+ vaig trobar en falta o bé la super sangria q no deixe resaca o el deliciós mojito de James!! xo va estar mb tot en conjunt!

Albi ha dit...

Sou unes cracks! Montar sopars com aquest, amb la il.lusió que poseu i les ganes per passar-ho bé ,no hi han diners suficients per comprar-ho. Després fer el ridícul o el payaset amb la veu; és el mínim tribut que cal pagar per obsequiar al personal amb aquelles rialles. Fins la propera!!!

ñoño ha dit...

Xavi mala setmana si faig 5 hores ja esz molt, no les conto xq me vinc avall.