dimarts, 9 de juny del 2009

Avui; al trote de nou!










Ja tocava, i de fet hi havien ganes de tornar a trotar una estoneta. L'últim cop dimecres passat i sincerament; es nota la inactivitat de running. Avui hem fet 8,68 kms a ritme mig de 4'37''/km en un temps total de 40'5'' amb 160 ppm de mitja i 176 ppm de màxima. Vaig molt més alt que setmanes enrera, malgrat no enganyar a ningú i remarcar que anava amb un bon tros de coca i uns quans quadrats de xocolata a l'estomeg. Al començament certes molèsties a la zona de turmell esquerre, tot i anar marxant a mitja cursa. La idea era fer 40' sense passar 160 ppm de mitja i per fí, hem complert l'entrenament. Més tard, portem la Bianchi a un altre metge. Aquest cop el mecànic de Trepa, on a hores d'ara encara estem liats amb els canvis i ajustaments. Posarem unes fotos al detall, per mostrar el nou "look" de la Bianchi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Finalment i molt tard ... la bici ha estat subsanada de la problemàtica del canvi. Un conjunt de irregularitats han provocat aquest trencament de cap per un part considerable de coneguts i cracks dels pedals. Aquest cop, el metge de les bicis, ha diagnosticat l'avaria i fins i tot l'ha reparat. Ara ja no fa sorolls alarmants, tot va ajustat i per fí donarem pedals més tranquils. Gràcies al Pau i al metge, avui dormirem tranquils.

Pau ha dit...

Ostic noi, sembla una altra bici ara, ha quedat espectacular.

Colibri ha dit...

Ara et toca a tú Pau! Ja pots fer números per a les rodes i mira quin grup vols... i quan ... vulguis ... quadre nou Pau!!!