diumenge, 21 de juny del 2009

Malgrat tot; Flix està viu!


Com ja va sent habitual, un dia a la setmana aprofitem per fer nones a l'ample. Després d'una sortideta nocturna ahir per l'Escala amb el mano i Emma, aquest matí hem fet el paper del ronsejaire a l'hora de posar el primer peu al terra. Gairebé 10h paral.lel al terra damunt el llit. Bona activitat per recuperar del desgast de la setmana. Així que al matí, un banyet a la piscina i directes a casa per mirar la F-1. A la tarda segona part de descans i temps per jugar amb el "mando" per sintonitzar canals com a bojos. Al tard, festa d'Emma, per celebrar amb els seus amics i coneguts els 4 anys que ahir va fer. Bocates, patates de tots els colors, llaminadures, pastís ... Tipets cap a casa que avui no sopem. Teniem planificat anar a fer 6 kms al Polígon, però ... més val fer campana que amb aquest berenar-sopar la cosa pot pintar molt malament. Hem mantingut conversa directa amb Pitoi per sentir les evolucions dels Infantils de l'escola de tennis. Participavem en una de les rondes per disputar la Final del Campionat d'Infantils B per equips, davant el tot poderós RCT Barcelona. Resultat històric i 2-3 per als flixancos. Amics, coneguts i veins de Flix; malgrat tot, estem vius!!! Avui foto de dos dels cracks que avui han posat la nota de color a un cap de setmana històric pel nostre club i poble. Enhorabona per Jordi, Adrià i Llorenç; sou uns cracks!

4 comentaris:

Albi ha dit...

Aquí tenim els resultats de les triatlons de Balaguer. Per una banda la del dissabte. Trepa va fer 5h 30'24'' i Ñoño 6h 16'50'' (1/2 Ironman). Per un altre cantó la de muntanya d'aquest diumenge, on Xavier Benet l'ha fet amb 3h 12'43'' (sprint).

Xavvv. ha dit...

Ostia colibri casi saps abans que jo el meu resultat!!!!!! ara faig una mica de cronica ja veuras ja.

Anònim ha dit...

POLLO
Enhorabona a tots!als triatletes i als tenistes! això fa goig!!!viska l'esport!!

Anònim ha dit...

Gràcies Albi per la menció, efectivament Flix està viu i ben viu !!!
Jornada històrica pel Club Tennis Flix que mai ha pogut dir que ha jugat i guanyat!! al RCTB i que per desgràcia seguirà sense poder dir-ho... hep!!! els tres tennistes sí que ho poden dir !!!
Pitoi