diumenge, 28 de juny del 2009

Tornem a casa!


Per fí tornem al nostre hàbitat! Després d'un parentèsi per un incident domèstic i de caire "fartrullam"; avui hem tornat a creuar la porta més desitjada del meu propi espai. Casa meva, és el cau de l'equilibri. La llar on volia, somniava i desitjava estar després d'unes 59 hores aproximades dins un dispensari que s'encarregava d'accelerar i controlar reconduint la meva salut a terra ferma. No cal entrar en detalls d'aquells "pobret, quin mal...", "quina mala sort ..." i tans altres per explicar com ha estat aquest cautiveri allí dintre. Solsament agrair la vostra companyia per les trucades, visites i arguments de propera millora. Uns signes evidents de lluita per sufragar el meu estat amb dosi de moral i estima. Per qué a la fí i comptes la veritable noticia ha estat aquesta! El meu estat a hores d'ara no és per sortir a fer 8,01 kms per asfalt de la depuradora fins al creuament de l'ermita a ritme ... . Ens costarà uns dies reconduir l'ordre i agafar forçes perdudes a una batalla accidentada. Tinc mal de braços (restes de les linees de conexió intravenosa), debilitat general (normal per no menjar gaira cosa) i skock postraumàtic davant un plat de xurrasco, ja ja ja. Cal anar poc a poc i amb bona lletra i sobretot: com molt bé dictamina el metge al seu informe mèdic, dins l'apartat de recomanacions; Tenir cura amb la masticació. Avui una foto de la nova companya de Trepa (per al meu gust, molt bonica i elegant).

6 comentaris:

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Menos mal que ja podem seguir visitany el blog que malgrat el bon fer del manoet trobavem a faltar !! Ah !! al teu comentàri debies voler dir " cau del colibri" i no de l'equilibri no?. T'has degut liar en les tecles... (la falta de costum)
Fins aviat!! Pitoi.

ñoño ha dit...

yo sobretot vaig trobar a faltar la meteorologia, me n'anava a dormir sense saber el temps que havia fet

Albi ha dit...

Que catxondos que sou! El problema és l'excés d'hores convivint amb cigonyes. Elles tenen (buche) i jo amb prou feines un esòfag limitat. El fet de veure aquestes aus menjant de la manera que ho fan ... va conduir a l'inconscient a fer-ne una d' indios.

Xavvv. ha dit...

Colibri tenin aquestes visites a l'hotel que estaves jo no se si hages marxat tant rapid , segur que vas tenir millor visites que la "Paris Hilton" esta per alla baix .Animos , que la carretera de Bovera sense Albi corrent no es el mateix

Salud company ja ens veurem .

Albi ha dit...

Ja tinc ganes Xavvv! Espero cordam les bambes pronte i fer milles per aquell asflat tant i tant familiar. Per cert, com va anar per la Cursa del Llop? Records màquina i gràcies per tot.

Xavvv. ha dit...

molt be , molt guapo pero molt dur i aixo que la calor no es va passar massa i vam gaudir d'una bona temperatura , l'any que be si podem tambe farem alguna cafrada d'aquestes .

Salud i km's company