dilluns, 3 d’agost del 2009

Agost; personal de vacances!

Mirant el TN de Tv3 al matí, escoltant la Radio del poble, comprovant l'enrenou per les carreteres de la zona ... pràcticament tot deu fot vacances. El Cunit, ja porta uns dies sense deixar-se caure pels estudis de Sant Joan Despí, "Tof" porta uns dies posant la veu a les ones de radio i la penya colapsa les carreteres amb remolcs, caravanes i un futimer d'ansies de platja o muntanya. Estem a l'Agost, època on gairebé la gran majoria "escampa la boira". La resta batallant, tot i que ... també, també, ens posarem més tard a posar en pràctica aquest protocol d'esbarjo, tot i fer-ho en temps d'ametlles o olives! Com cantava Serrat: "Cada loco con su tema".
Avui 2a part de pèrgola. Sort d'un lleuger descens de les temperatures (tot i ser molt mínim), amb un sol tímid fins al matí i descarat la resta del dia. Haurem de trobar un espai per fer uns llargs a la piscina i un running. Pel que vec, algú, comença a preocupar-se per la meva inactivitat! La foto del dia, una evolució de l'art de la fusta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona gàvia per un colibrí, si señor!!!
Pitoi.

Anònim ha dit...

jajajja! esta quedan guapo!
Aitor

Anònim ha dit...

Lo de guapo per qui va Aitor?suposo que no va pel Village People obrer!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Aitor! Avui he fet 1000 metrets. He estrenat ulleres i ara vaig més distret. Sensació de poder estar més estona dins l'aigua nedant (mai a la vida havia experimentat tal sensació). De totes formes, quan vaig portant 25-30 piscines, el tema de cada 3 treure el cap, ja m'he costa un ou! Records crack!!!