diumenge, 16 d’agost del 2009

Cursa de Festes!



Uff! Encara suem ara... De bon matí, posem el primer peu al terra. Toca tasques laborals (tema guardia) i calia "matinar". A les 11h ja estava amb Pau escalfant per carrers del poble amb un sol de justicia. Temperatura de 35 ºC, una mica de vent, però poc i mínim. Trepa amb afers d'organizació, Camil amb la family, Xavvv cumplint com un gladiador i els dos Paus formant la representació del futur més proper. Pocs atletes de nivell (un parell de marroquins i els amics d'Ojeda ni rastre). Sortida ràpida, on Trepa i Camil presentaven les seves credencials. Jo a la meva bola, tot i anar massa ràpid encara. Aquesta vegada patint com sempre, tot i anar més ràpid. Ho hem donat tot i ja no hi havia res més que una fatiga impressionant. Les dades son les següents: 3,750 mtrs en 14'36'' a ritme de 3'53''/km amb 181 ppm de mitja i 187 ppm de màxima. Parcials de voltes: 1'41'', 1'43'', 1'43'', 1'47'', 1'53'', 1'56'', 1'59'' i 1' 54''. El primer local; "el rei del mambo" l 'amic Trepa amb 13'52'', seguit del menda i tercer Camil amb 14'54''. El Pau 15'42'' (encara continua fent de les seves, tot i que acaba de sortir d'una lesio xunga). Sensacions d'agonia a tope. Molt molt molt fet misto a partir de la volta 4 (el ritme cardíac ho diu tot!). De totes formes, content, hem millorat registre de l'any passat i a lo grande. El compi de Trepa, sense comentaris... Tiempazo de crack, ritme bestial mantingut durant gairebé tota la cursa (a 3'42''/km). Enhorabona per l'Ironman. Camil; ha estat valent i se l'ha jugat com un home. Han sortit tots dos en un mano a mano per una prima a la primera volta i a l'últim sospir un jove del poble s'endú el guardó. Llàstima, ja que la distància curta no lliga per ell. De totes maneres mostrant la calitat, del fondiste més experimentat del poble (té un palmarés de mitjes i maratons fora de lloc i progressant any darrera any). Xavvv; ha cumplit com un gentleman i patint patint ell ha fet Meta. Així que una altra a la butxaca i a continuar lluitant contra el crono per apropar-nos a Trepa. L'any que ve tornem!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

bon entreno!!
avere si ens veiem aviat enorabona a tots per els resultats! korre a akesta hora no deu ser massa agradable!seguim en contacte una abrasada dew!

Aitor

Pau ha dit...

Ja deia io, no em sortien els numeros. Tal com anava, en los metros que deiem, em sortia un ritme massa baix. Em surt 4'11" lo km. Mes o menos lo esperat.

Aitor ha dit...

Albi! ma tornat el gusanillo i ja torno a tindre blog.. avere cuan dura!

http://aitoralejandre.blogspot.com/

ja et tinc a l'enllaç!
dew
Aitor

Albi ha dit...

Aitor, aquesta setmana, un cop acabades les festes et truquem paio! De totes formes el dia 30 tens la Travessa al riu aquí al poble. Records màquina!!!

Aitor ha dit...

passat pel blog e que jo estic complin com un campió! jajaj dew