divendres, 14 d’agost del 2009

Festes Majors 2.009!



Deu ni do amb la calor dels trons! Fins i tot els caballitos baixavem al riu a beure aigua. Un dia de locos per motius de feina (calia deixar-ho tot llest ... la setmana vinent, faig "fiestuking"). I amb 37ªC de màxima calia buscar l'ombra. "Tot és llest per que hi hagi sort, avui toca l'estrena d'un nou ... (principi de lletra d'un dels temes dels Lax'n'Busto, els encarregats de posar la música inicial a les nostres festes). A les 00:30h a la Social i com alternativa Folklore Mejicano. Abans presentació de Pubilles i Hereus, Pregó, Ofrena Floral, futbol Sala i per acabar la jornada; els Xofars.


Durant la tarda, hem mirat d'agilitzar uns problemilles de muntatge de les rodes de Pollo. Aquest cop, el mestre Pau, ha donat amb la qüestió i ha fet feliç a l'Ironman més catxes del planeta. Al matí he rebut la visita de Xavvv i també m'ha ensenyat la seva nova màquina (molt i molt guapa, si senyor). Avui estem cansats i optem per donar descans al cos. Un sopar amb Ramón, Laia, Cristina, Trepa i Emma va deixar-me massa tip i encara romandrem en període de digestió, ja ja ja. Posem les fotos de les noves Pubilles de Xavvv i Pollo, que valen la pena veure-les. Salut i a fer kms nois!!!

5 comentaris:

Albi ha dit...

El dia 18 de Setembre, és la data per fer l'ascens a Caro. La idea és formar un "peloton" sortint del poble i la resta de personal, pot optar per fer-ho agrupant-se a l'alçada de Roquetes. Un port exigent (el punt més alt de la provincia) amb 1423 mtrs de desnivell +, 23,2 kms i una pendent mitja del 6,13% (ja que els primers kms son, més suaus i arreglen el %). L'endemà la crono Depuradora-Ermita amb 5,4 kms amb el pistó dalt del cireré.

Pau ha dit...

Dia 19 voldras dir no? dissabte. I diumenge la crono dia 20.

Albi ha dit...

Ostic Pau! Fins i tot ets el mecànic del temps! 19 Caro i 20 Ermita. Que et semble paio?

El último de la fila ha dit...

Quines màquines, nois! No vull saver el preu d'aquests cohets. Potser llançaria el cotxe a les escombreries. Possiblement farem cap a Caro per presenciar aquesta febraflixanca molt i molt saludable i competitiva.

Anònim ha dit...

Bones maquines! per cert air vaig estar al teu poble i no et vai veure! jaja em va trucar l'alex i encara no li e tornat la trucada
nose qu volia.. espero veurens aviat.. i tantes coses que aviem de fer espero propostes e.. jaja deww

Aitor