dijous, 13 d’agost del 2009

Perruqueries i tendes a tope!


Cel amb sol esplèndid, màxima de 37ºC i el vent fent de les seves al tard. Carrers plens de gent, mercat a reventar i cues per tot arreu a l'hora de pagar a caixa. Va notant-se l'arribada dels fills de Flix que viuent fora vila. Encara falta demà, la vespra, per l'arrancada dels dies més bojos de l'any. Esperem que tots i totes, passeu unes molt bones Festes Majors.

Avui piscines per complertar amb entrenament de Nat. 1 km, però més cansat de l'habitual. Hem provat amb el tema d'allargar la braçada, però ... Jornada laboral intensa i poques hores de nones: tot quadra nois! Més al tard, a Valletes. Recollim unes ametlles i salutacions cordials de la mosca negra. El calendari de les properes activitats de la cofradia son les següents: 30 d'Agost la Travessa del riu amb uns 4,5 kms. 19 de Setembre marxa a el Caro (grupetta des del poble i la resta a peus del port). 20 de Setembre crontrarellotge Depuradora-Ermita amb bici i esmorzat de germanor. Au pues, ja tenim feina! Avui foto del "jefe" seleccionant l'ametlla.

5 comentaris:

Pau ha dit...

Esteu fets tots uns pagesos! Aviam si et pases pel meu bloc de quan en quan ara que l'actualitzo!

Anònim ha dit...

ya tenim data i tot per la travesa? jajaja bo bo! bueno ek alomillor ens veiem per aqui algun dia d'aquets dew!

Aitor

Xavvv. ha dit...

Avui hem anat a rodar una mica de bon mati per provar els ajustos que gracies a Trepa vam poder fer el dimecres per la tarda , he anat una mica mes comode i el tema cul no m'ha molestat casi gens.
Gracies Trepa pel rato dedicat a posar la maquina en condicions , ara nomes queda fer km's.

Anònim ha dit...

suposo que estes ametlles son molles o ferrañes

Albi ha dit...

Si senyor! Bon ull anònim, molles.