dimecres, 5 d’agost del 2009

Que hi ha algú?




Portem una setmana d'aquelles on tinc la sensació de ser Paco Lobatón. Truques per demanar informació sobre un aparell, vols fer la comanda d'un producte, demanes per algú amb la finalitat de comprovar una factura, que hi ha d'aquell pressupost pendent?, quan arriba el recanvi previst per aquesta setmana? ... Ningú pot dir-me re. Com deia la Vicenteta: Que hi ha algú? Fins setembre no podem atendre't!!! Per aquí continuem amb temps de calor. Màxima de 33ºC i sort del vent que ens permet no sentir-la tant (la calor, és clar!). Avui mig doblegat, després de l'entrenament d'ahir ... decidim fer una soltada de cames a la piscina. 200 mtrs i gràcies. Un tràfic intents ens ha obligat a fer una "retirada a tiempo" (Aitor! et juro que no podia fer res de bó). A nivell muscular trobem millora. Ahir vaig anar massa valent i pensava que avui passaria comptes. Llàstima del vent, ja que tocava Bianchi i finalment la mandra s'ha apoderat del fet. Avui foto de Charly. Estic preparant una mena de document d'identitat per al compi ( llei regularitzadora d'animals de protecció dins d'espais laborals) i calia treure una foto tipus "carnet".

11 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Colibriiii que ahir a la piscina te vas kagar i vas fotre el camp!!!!!!
Vols dir que vas fer 200 m ???
Aixo del trafic si que es una putada i es que els crios et veuen i encara es posen al mig mes estona per tocar la fava.

Anònim ha dit...

jajaja et crec et crec! enga recuperat i atope!
dewww

Aitor

Txinot ha dit...

No direu que el Charly no té cara de bonachón!!! Òstic que pintxo que és!!!

Pau ha dit...

Es que es tot un bonachón! Per cert no us queixeu tant que ja he actualitzat el bloc!

Pau.

Albi ha dit...

Xavvv! Haurem d'anar al riu. Allí estirem més amples. No trobes?
Charly, és un fora de serie. No és gens al.lèrgic a l'aire condicionat. Ja ho té tot calculat. És com una mena de termostat natural. Si el paio té calor, truca a la porta per entrar i tranquils que amb prou feines respira. Tombat a les rajoles i a dormir com una marmota. "Si això és la guerra, que no vingui la Pau, Charly".

Anònim ha dit...

Ei!! la próxima fot que li facis a Charly que no sigui tot just al acabar d'aixecar-te, en quina cara et mira el pobre!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

Com està la baixada del meandre?????????? Aitor, apretal!!
Pitoi

Albi ha dit...

Hem de fer l'assemblea amb la junta i dir la data final. Ahir vaig anar a veure el meandre i encara podrem fer unes milles a peu. A més, hi han unes carpes com jo d'altes Sisco!!!

Xavvv. ha dit...

No se que es millor si els crios o els cirulos!!!!! jejeje
Ei no us oblideu de mi amb el tema meandre,que aixo de fer aquestes kafrades ja saveu que es lo meu,o al menys ho intento.

Albi ha dit...

Home Xavvv! Tú ets vicepresident de la junta paio... quines coses de dir. De moment, tenim a Ñoño, Pollo, Pantani, Pitoi, Trepa, Oriol (l'hi comentaré), Narcís i el mite d'Aitor. Si algú més vol, cap problem!!!

Anònim ha dit...

baixada al meandre ya!! jaajajajja
pitoi ja san oblidat de mi.. vaya vaya.. jaja

Aitor