dilluns, 31 d’agost del 2009

Ressaca de travessa!


Segurament, aquest dilluns ha estat un d'aquells dies on el ralenti el posem baix de tot. Ramonet i Pantani recobren la normalitat laboral, un cop han esgotat les seves vacançes. I algú, que altre i mig a "trompicons" es desplaça amb dificultat per fer unes passes. Un dolor guapet al bessó dret (fruit de la rampa d'ahir als últims metres de la travessa) i una molèstia al genoll esquerre. Cal afegir un cansament pinxo, però ... caldrà conviure amb aquesta herència. Així que avui "fotem" repós d'activitat física. A la tarda: jornada d'ametlles i evitar pujar a l'arbre. Sort del vent de Garbinada que ens controla la calor i gaudim d'una màxima de 31ºC. Al tard he tingut aquella sensació que la fí de l'estiu ja està al cantó del carrer. No és cap descobriment anunciar que el dia va escurçant-se. L'Agost finiquitat i d'aquí no gaire entrenarem de nit. Com passa el temps... Hem petat la xerrada amb Ñoño i Trepa i també amb Pantani i Pau via telèfon. Tots contents i esvanits comentaven la Travessa. Que cal millorar? Quin caire volem donar-li? Errades en l'organització o defectes ... Però la conclusió final és més que satisfactoria. Ja parlavem amb Trepa que aquest cap de setmana al Pantà de Sau hi ha una travessa d'un parell de kms i també que el 4 d'Octubre una de clàssica a Tarragona. Caldrà preguntar-li a Aïda i veure que opina... Avui foto de la tribu i record per enmarcar. Salut a tots i fins la propera.

7 comentaris:

Xavvv ha dit...

Pensava que jo era l'unic qe estava fotut pero bec que no , els excessos es pagen,saud company

joan ha dit...

Per mi els unics PEROS son k l'aigua del riu estava literalment "putrefactada" en molts trams (a diferencia de com estava al juny-juliol) i el POST-travessa on vaig trobar a faltar una mica mes d'estona de germanor comentant l'experiencia,on me va semblar k va haver una desbandada geneneral massa ràpida, no ? lo demes, TOT PERFECTE molt ben montat per colibrí & cia com no podia ser de cap altra manera ! BEN FET

Albi ha dit...

Tranquil que la propera farem anàlisi de la qualitat de l'aigua seguint els paràmetres de l'ACA. De totes formes, potser era per culpa del moviment que va produir-se el divendres. Pensa que van obrir comporta, aquest dia i possiblement allò que va mutllar, ara es trobava en procés de putrefacció. Però no hi tinc clar! Estic amb tú Pantani. Va faltar un vermouth a la Pizzeria i petar la xerrada. Totalment d'acord noi!
Xavvv! Jo també estic trinxat paio!

Aïda ha dit...

jo tb penso que va faltar vermouth a la pizze!!!
a mi la del 4 d'octubre a tarragona me fa bona pinta!!
jo per no parar m'estic fent la bossa que demà pujo a l'aneto! (o almenys ho intentaré)

Xavvv ha dit...

Estic totalment d'acord va falta una mica de germanor .
Vaig arivar jo i es va montar una desvandada de la ostia.

Anònim ha dit...

a la de tarragona no guañaras e aida... jajajjajaj! jo penso que l'aigua estava de P.Mare! en mols llocs pitjors ke akets e nedat!i com que un vermouth, un aquarius no?vaia esportiste.. jaja a la de tarragona si s'apunteu tots potser tambe vinc!per cert m'an comfirmat que portare l'equip de petits de natacio del cambrils! ajaja pero es de nens e.. no podeu venir xD!(qualsevol cosa que necesiteu ja saveu que encantat!)adew gent vai a dinar!
Aitor

Anònim ha dit...

No tinc paraules per posar nom a tot allò que feu. Penqueu com a esclaus i xaleu com a nens de pàrvuls. Força per la pròxima i si us plau; no poseu fre màquines!
Un Xafarder d'aquest Blog